8.2/10

Snel gevonden, snel gekocht, snel geleverd

neen

Vince

Bedrijf is goed updated.

Wij hadden een vraag gesteld bij de bestelling.(2x buitenspots)
Wij hadden een vraag gesteld bij de bestelling.(2x buitenspots)
We zouden namelijk de bestelling niet accepteren als de 2 buitenspots niet gelijktijdig zouden veranderen van kleur met de afstandsbediening.
Echter deze is totaal niet beantwoord / op gereageerd, nu nog steeds niet (!), ondanks dat we de zending reeds ontvangen hebben.

Reactie Verlichtingkopen.nl:

Neem maar even contact op met ons via de mail en dan uw bestelnummer erbij vermelden, dan kijken we het meteen na. Er lijkt iets fout te zijn gegaan met de communicatie, dit had niet mogen... Neem maar even contact op met ons via de mail en dan uw bestelnummer erbij vermelden, dan kijken we het meteen na. Er lijkt iets fout te zijn gegaan met de communicatie, dit had niet mogen gebeuren.
Onze excuses daarvoor.

Het bedrijf geeft goede advies welke materialen bij elkaar past.

installatie was heel eenvoudig alleen zou het prettiger zijn als er ook Nederlandse gebruiksaanwijzing erbij zitten als je niet technisch bent

Sfizio & Broodje Mario

Zeer vriendelijke klantenservice!

Ervaring is prima.

nee

correcte en snelle levering,bestelde spullen van goede kwaliteit.

rongen

Prima afhandeling

Uitstekende service als er iets miet goed is
perfect

Rob

Goede service. Ook telefonisch goed bereikbaar voor informatie.

Goede producten en snelle service

toevoegen van een automatische verzendbevestiging

goede service

W van der Zande

Duidelijke beschrijving op de website, gemakkelijk bestellen, snelle levering. er ontbrak een afdekrubber + glas van 1 tuinspot, maar deze werd de volgende dag al zonder extra kosten per post... Duidelijke beschrijving op de website, gemakkelijk bestellen, snelle levering. er ontbrak een afdekrubber + glas van 1 tuinspot, maar deze werd de volgende dag al zonder extra kosten per post nabezorgd !

Uitstekende service. Als er iets niet 100% duidelijk is wordt er direct telefonisch contact met je opgenomen om de bestelling te verifiëren.
Hele snelle levering. En goede kwaliteits producten

Goede en snelle response