enkele keren producten besteld , ik ben tevreden
montagebeschrijving was lastig te vinden op de site
bij mij was er één draadje stuk van connector , maar diezelfde dag werden er nog 2 nieuwe nagestuurd.
montagebeschrijving was lastig te vinden op de site
Ik heb drie led spots met afstandbediening gekocht voor het verlichten van drie boompjes in de tuin. De spots worden aangesloten op een buitenstopcontact bij ieder boompje. Ik ben lang op zoek...
Geen gezeur gewoon omruilen ongeacht de reden is iets wat veel bedrijven pretenderen maar in de praktijk maar zeer zelden doen. Dit bedrijf komt de afspraken na.
wellicht had er beter een aanwijzing bij de spullen kunnen staan dat een gewone 12V led transformator van eerdere installatie wellicht niet goed werkt met deze lampjes
goede duidelijke en snel vindbare website
Lampen met (microwave) radar sensor zijn veel te duur (komen waarschijnlijk uit China met een enorme marge er bovenop). Tijdsindicatie van levering wordt niet gegeven via GLS, je moet er dus de hele...
Duidelijke informatie over het product.
Installatie documentatie binnen handbereik op de website (speciaal voor de onkundigen onder ons)
Duidelijke zoek strategie, heldere info en prima installatie gemak van de producten
Beste klant,
Het zou fijn zijn dat wanneer u iets te weinig ontvangt u contact met ons opneemt en dan wordt dat uiteraard opgelost.
Mvg Team Verlichtingkopen.nl
Bestelde onderdelen waren los verpakt in een doosje waardoor deze tegen elkaar hebben liggen rammelen tijdens transport waardoor beschadigingen zijn ontstaan.
Snel geleverd