8.2/10

Ron Lelystad

Vraag over het product per e-mail werd snel behandeld. Een dag later duidelijk antwoord. Daarna een snelle levering.

Relevante informatie altijd in de specificaties vermelden. Dan is een vrrag vooraf niet nodig. Was door de snelle response verder geen probleem.

snelle response

nvt

Ik heb een 12v tuinspot gekocht bij lampen kopen .nl de kwaliteit is goed voor een hele nette prijs ook een snelle levering

Ik kan ze nog niet geven

het was het eerste bedrijf waar ik precies vondt wat ik nodig had

Dennis van Duivenbode

Zeer tevreden over dit bedrijf!
3 inbouwspots besteld waarvan 1 stuk was, kort contact gehad en de volgende dag al een nieuwe in huis.
Top service!!

Prijs / kwaliteit ????

Zeer tevreden klant

Geen verbeterpunten opgemerkt

Ja wat er staat klopt en snel geleverd

Super service!

Marcel Van Viegen

Goed bedrijf, hebben verstand van zaken, geven goed advies en lossen problemen snel op!

Arends

Zeer positief

Ga zo door!!!!!!!!

Grote product range. prima

Alaeddine

Xenon setje besteld. Gewenste kleur niet op voorraad netjes hierover gemailt of ik een andere kleur of me geld terug wou. Volgende dag al in huis.

Snelle levering en klantvriendelijk.

Gino

Tevreden , vlotte afhandeling !

Kortingscode voor terugkerende klanten zou een pluspunt zijn !

Mooie website, veel informatie

Stan de Poorter

Gevonden wat ik zocht dus ben ik wel tevreden.

Ik had 4 mini led spotjes besteld die volgens mij met gemak in een bubbeltjes envelop passen maar ze werden mij aangeboden in een overdreven grote doos .
De foto's op de site zijn wel een...
De foto's op de site zijn wel een beetje misleidend wat kleur betreft ik had het idee dat de spotjes donker grijs, tegen het zwart aan waren maar ze zijn gewoon aluminium kleur.

ruim aanbod