8.2/10

j.w. theisen

Goede service

CS

Prima bedrijf die beloven wat op de site staat. Snelle levering, goede after sales als je wilt ruilen.

Iets betere telefonische bereikbaarheid. Wel per mail bereikbaar.

14 dagen zicht termijn. Ook op lichtbronnen. Bij terug sturen wordt je geld volledig terug gestort. En zeer schappelijke prijzen.

Artz Elektro Service

Na de bestelling geplaatst te hebben nog telefonisch kontakt gehad en alles tot in de perfectie geregeld .

de service is perfect en de afhandeling van een bestelling is zeer goed Blijf zo doorgaan.

Telefonisch niet bereikbaar. Is nu oktober 2016 en bandje staat nog steeds op vakantie tot 5 september 2016.

Klantcontact niet mogelijk

duidelijke site

Koen Thijs

Goed advies bij aankoop van de producten en ook nadien een snelle reactie op nog wat extra vragen.

De producten allemaal nog eens goed nakijken en vastzetten, zowel kabels als losse onderdelen.

Advies en klantvriendelijkheid

Heb lang getwijfeld over ledlampen i.vm kleur licht,
maar nu ik deze lampen besteld heeft (ledlamp voor kroonluchter)
Kan ik maar een conclusie trekken ,ik had het veel eerder moeten doen.

Duidelijke producten en informatie

AWRog

Na enig aandringen en vanwege drukte alsnog correcte afwikkeling van niet aangekomen bestelling

Een gemelde klacht altijd bevestigen, of even melden dat het heel druk is voorkomt veel ergernis.

Reactie Verlichtingkopen.nl:

Wegens vakantie was het bij ons erg druk, dit stond ook op de webshop aangegeven. Wij behandelen elke klant netjes en reageren ALTIJD op mail. Behalve als we vakantie hebben :)

G2S

Gewoon hoe het moet super

Geen opmerking een super bedrijf doe zo verder