8.2/10

Christian

Alles netjes afgehandeld en ideaal zo via internet bestellen.

Hans

Snelle levering en de volgende dag al in huis.

Neen

Gunning

Martin Zegers

Handleiding lampjes kon ik niet downloaden mobiel

Np

Besselink

Duidelijke website en klantvriendelijk

Goede website

Ronald

Niet helemaal tevreden

Het duurde wat langer dan verwacht voor de bestelling binnenkwam. Maar na installatie ging de lamp na 2 dagen stuk. Na dit aan te geven werd ik als klant niet serieus genomen. Ik zou wel wat... Het duurde wat langer dan verwacht voor de bestelling binnenkwam. Maar na installatie ging de lamp na 2 dagen stuk. Na dit aan te geven werd ik als klant niet serieus genomen. Ik zou wel wat verkeerd gedaan hebben. Ik zou het wel verkeerd gemonteerd hebben. Want dit was dan echt de eerste keer dat er een lamp niet goed was. Ik voelde mij redelijk in het hemd gezet. Zo ga je niet met klanten om. Ik moest de lamp op eigen kosten terug sturen. Zij zouden hem doormeten. Maar je wordt gewoon niet geloofd. Jammer dat het zo moet.

A Griekspoor

Ze willen alleen verkopen en geen hulp bieden vraag gesteld op FB 2 weken nog geen antwoord

Ze luisteren toch niet

Johan

Top

Producten nog beter met de foto van het Product op de site zetten. Meerdere producten op een afbeelding is wat verwarrend

Ruim aanbod van prima kwaliteit en mooi uiterlijk van de producten

René

Zeer tevreden. Aankoop voldoet voor 100% aan verwachting.

komt afspraak volledig na

Drewes

Het is me prima bevallen, spullen kwamen op tijd binnen en communicatie met binnendienst is prima.
Aangaande het aansluiten van de trafo/zender voor de afstandsbediening het volgende:

- als je de zaak zo aansluit op de zender volgens de beschrijving dan zit het zaakje verkeerd om.Beschrijving dient dus aangepast te worden.

zie boven.Daarnaast vind ik de bezorgkosten buitensporig hoog.Ik betaalde op een bedrag van 250 euro een 30 euro bezorgkosten.Dat was voor mij eigenlijk een reden om verder te kijken.

Cecilia is een zeer klantgerichte binnendienst medewerkster en heeft mij uitstekend geholpen.