8.2/10

Roel ten Wolde

Betere installatie tekeningen/gebruiksaanwijzingen

Nvt

Goede bereikbaarheid en service.

theo Ritmeijer

Mijn ervaring is zeer positief, snelle leveringen en adequate after sales

Johan Bruggeman

Onze lamp was helaas binnen 6 maanden stuk, heb dit gemeld en binnen enkele dagen al een nieuwe ontvangen.
Een perfecte service.

Geen verbeterpunten beoordeling zegt genoeg.

Perfecte service.

Frank

Omdat niet alles mij helemaal duidelijk was even "heen en weer" gemaild.
Supersnelle respons en prima uitleg gekregen!

de snelle respons op mijn mailtjes

Monique Vermeer

Goed ze doen wat ze beloven

Ze geven gelijk antwoord zowel telefonisch als per mail.

Ik heb minileds (dimbaar) besteld. Materialen zijn netjes op tijd geleverd. Bij de levering ontving ik een kaartje met telefoonnummer (servicenummer). Doordat ik een installatiefout had gemaakt... Ik heb minileds (dimbaar) besteld. Materialen zijn netjes op tijd geleverd. Bij de levering ontving ik een kaartje met telefoonnummer (servicenummer). Doordat ik een installatiefout had gemaakt werkte één en ander niet naar behoren. Maar met hulp van de medewerker via het servicenummer werd het probleem opgelost en kon ik mijn fout herstellen. Geduld en service zorgden voor een goed werkende verlichting.

Het servicenummer! Houden! Natuurlijk krijg je onervaren mensen aan de lijn die fouten hebben gemaakt. Geeft niet, rustig blijven en helpen, bij mij heeft het gewerkt en een tevreden klant die... Het servicenummer! Houden! Natuurlijk krijg je onervaren mensen aan de lijn die fouten hebben gemaakt. Geeft niet, rustig blijven en helpen, bij mij heeft het gewerkt en een tevreden klant die mogelijk weer terugkomt en/of reclame maakt.

De prijs van twee spots of 8 stuks
dan vier keer twee om dat tel even zelf en kijk naar de prijs

Robert

Kwalitatief mooie verlichting en snelle levering.

Een update per e-mail met betrekking tot de verzending van de bestelling zou welkom zijn.

Mooie producten, goed geprijsd en snel geleverd