8.2/10

Telefonisch niet bereikbaar, Email werd niet beantwoord wel geopend en ook geen reactie via het webside-contactformulier .Verbe

Verbetering van bereikbaarheid en reactie op E-mail ondanks de drukte !!!

Goed product en snelle levering.

Alex

Top ! Radar ledlamp werkt super, heb goede ervaringen met verlichtingkopen.nl

Had een lamp ontvangen die niet werkte, gebeld en meteen een andere ontvangen .

Zeer goed

Gewoon zo doorgaan

Goede informatie snelle levering

Jaap Rikken

Top bedrijf met verstand van zaken

Ik had een probleem met de gekochte lampjes (ik had zelf slordig gesoldeerd) de klantenservice heeft heel aardig en geduldig mijn vragen beantwoord waardoor ik mijn eigen fout ontdekte.

Gerjo

Levering is snel maar kwaliteit van het product valt tegen. 3 x besteld waarvan 2x defecte producten. 1x teruggestuurd en nieuw gekregen. Laatste keer zelf gerepareerd omdat ik de stekker al... Levering is snel maar kwaliteit van het product valt tegen. 3 x besteld waarvan 2x defecte producten. 1x teruggestuurd en nieuw gekregen. Laatste keer zelf gerepareerd omdat ik de stekker al verwijderd had voordat ik erachter kwam dat de bedrading niet goed was aangesloten

Cor Bakker

Prima webwinkel

prijs/kwaliteit. mooie website, snelle service en vakkundige begeleiding.

Bastiaan

Snelle reactie snelheid op vragen.

Goede toelichting op de producten.

Gunstige prijzen levertijd in 2 a 3 dagen. Wordt middels mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Telefonisch goed bereikbaar. Tot heden werken mijn spots met dimmer goed. Ik... Gunstige prijzen levertijd in 2 a 3 dagen. Wordt middels mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Telefonisch goed bereikbaar. Tot heden werken mijn spots met dimmer goed. Ik had 6 spots zonder kabels met trafo en dimmer met afstandbediening. Alles aangesloten op de bekabeling van de vorige ledset en het werkt 100% beter dan de vorige ledset.

Ruim aanbod. Goede informatievoorziening van de aangeboden goederen.

Jan-Willem de Jong

Goede webshop! 1 item ontbrak bij de zending. Na hierover een email gestuurd te hebben werd dit meteen nagestuurd. Ik weet niet of dit kwam door m'n email of dat ze het toevallig ook op die dag... Goede webshop! 1 item ontbrak bij de zending. Na hierover een email gestuurd te hebben werd dit meteen nagestuurd. Ik weet niet of dit kwam door m'n email of dat ze het toevallig ook op die dag nagezonden hadden. Daarover geen bericht.

Misschien iets meer communiceren over de status van de order en eventuele na-zendingen.

overzichtelijke website

Duidelijke site bestellen en snel geleverd.