8.2/10

Rullens

Zeer tevreden over mijn bestelling en prima bezorging.

Geen verbeteringspunten

Was prima zo.

ehsan

Top,snelle reactie,snelle service

snelle reactie levering en service

VALumax bvba

Zeer tevreden, houden zo !

Neen

Correcte en perfecte service ook na claim omwille van een snel defect gegane LED spot
Meteen vervangen door een nieuwe

Schneider

Prima, makkelijk bestellen, vlot geleverd

snel correct

Niels Visser

Fijn bedrijf. Klantvriendelijk, geen poespas, recht door zee. Voorbeeld: had in een overkapping dimbare minispotjes gebouwd. Bij testen bleek dat er een lichte zoem te horen was. Mailtje gestuurd.... Fijn bedrijf. Klantvriendelijk, geen poespas, recht door zee. Voorbeeld: had in een overkapping dimbare minispotjes gebouwd. Bij testen bleek dat er een lichte zoem te horen was. Mailtje gestuurd. Per omgaande antwoord dat er nieuwe drivertjes opgestuurd waren. Deze ingebouwd, testen: perfect!

En wat een echte blijk is van een goed bedrijf:
Er zat een extra drivertje bij voor het geval dat😃👍

Voor mij een tien👍

van Wijngaarden Elektra

Goed maar, ik had voor de bestelling een vraag gesteld maar meer info was welkom geweest.
Dat de mini spot gedimt kan worden maar dan in het zwakstroom gedeelte is voor mij nieuw.
Wat...
Wat ik in praktijk als Elektro monteur meemaak is dat het juist net weer anders is. Een teleurstelling en dat is jammer. Weer een bestelling en weer porto gaat mij te ver.

Onderhoudsbedrijf Bart Toet

Perfect geregeld en binnen 2 dagen in huis.
Top website.

Joost loggen

Geweldige service.
Geweldige service.
Spotjes besteld voor onder de overkapping, door eigen toedoen is er een driver van de spotjes kapot gegaan. Na contact te hebben gehad of de driver ook los verkrijgbaar is werdt deze dezelfde dag kosteloos opgestuurd. Dat terwijl het mijn eigen fout was. Erg tevreden dus.
De gekochte spotjes zijn zoals beschreven op de website en van goede kwaliteit

Goede service achteraf

RZ

Wat een fijne webshop is dit. Ik was wekenlang op zoek naar speciale lampen en deze waren gewoon op voorraad bij verlichtingkopen.nl. Deze waren ook de volgende dag keurig bezorgd. Later had mijn... Wat een fijne webshop is dit. Ik was wekenlang op zoek naar speciale lampen en deze waren gewoon op voorraad bij verlichtingkopen.nl. Deze waren ook de volgende dag keurig bezorgd. Later had mijn aannemer nog vragen over de installatie en deze werden keurig beantwoord.

Geen, prima webshop

Service, prijs, aanbod