8.2/10

Alles verliep volgens voorgestelde planning. Geen opmerkingen i.v.m. de levering.
Het plaatsen van de verlichting is zeer eenvoudig. Kapjes zijn aan te bevelen omdat de lampen een zeer breed spectrum hebben. Een zee van licht voor een prikje. Geweldig !

Alles ok

Alles ok

Paul van Hulten

Mijn ervaring is duidelijke site goede producten goede en snelle reactie na telefonisch contact snelle levering

ik heb geen verbeterpunten

n.a.v, telefonisch contact over een vraag over de levering zeer snelle reactie en duidelijk antwoord. Al met al zeer aan te bevelen wat ik dan ook al gedaan heb bij meerdere personen

Beks

Prima en snelle service

Snelheid

Geode kwaliteit en snelle levering. Product informatie kan beter.

Ik miste informatie dat bij xenonlampen voor de auto, een voorschakelapparaat nodig is.
Dit moest ik nabestellen, dus 2 x verzendkosten.

Goede kwaliteit van de producten.

Turo-Turo bvba

Ik had een vraag gesteld of alles samen hoorde, maar kreeg daar nooit antwoord op, gelukkig paste alles samen

snelle levering

A Maas

Helemaal prima snele levering!!!

de kleuren van de draadjes op de spotjes die ik had besteld waren niet conform de beschrijving maar verder alles top!! na wat plaatjes vergelijken kwam ik erachter dat rood de plus is en zwart de min.

Zeer ordinair personeel die altijd gelijk willen hebben!! Geen goed woord voor!!

Personeel moeten beter naar de klanten luisteren!

Geen een!!

Reactie Verlichtingkopen.nl:

Jammer dat we een slechte recensie krijgen van u, per mail hebben we u een goed aanbod gedaan om u vervangende armaturen te sturen (geheel kosteloos) Ineens wilde u heel andere armaturen hebben,... Jammer dat we een slechte recensie krijgen van u, per mail hebben we u een goed aanbod gedaan om u vervangende armaturen te sturen (geheel kosteloos) Ineens wilde u heel andere armaturen hebben, helaas zijn we daar niet uitgekomen.

Prima ervaring. Goed product, snel geleverd en goed verpakt.

Erwin

Tuinspot met mi-light RGBW

Aankoop led verlichting voor een veranda.