8.2/10

Ronny Benneker

Geweldige en nette service.
Led breedstraler defect en mini spotjes mankementen.
Geweldige en nette service.
Led breedstraler defect en mini spotjes mankementen.
Dit gemeld en retour gestuurd binnen een paar dagen alles netjes omgeruild zonder extra kosten.(viel onder garantie)
Kijk dit is nou eens Klant is koning!!!!!

Nette en snelle service, klantvriendelijk TOP

Teun

Prima, snel geleverd.

Snel geleverd tegen goede prijs.

Was zeer gemakkelijk en snel bezorgd thuis.

Goed geholpen als ik belde verder het ik geen ervaring met dit internet bedrijf.

Mooie scherpe prijzen

Peter Ermers

De bestelling die ik gedaan heb is snel en goed geleverd, maar ik heb op hetzelfde tijdstip enkele vragen gesteld en tot nu nog geen antwoord op gehad, dat is natuurlijk minder.

Gr....

Gr. Peter Ermers.

Als er een vraag gesteld word snellere reactie.

Gerard Hamers

Product besteld waar ik tevreden over ben.
Alleen stond er op de site dat het op voorraad was maar dat klopte niet. Daardoor lang moeten wachten op levering.

6 Led inbouwspots met trafo en dimmer gekocht. Als je de spots helemaal terug dimt gaan ze flikkeren. Klacht aangekaart. Kreeg de opmerking de spots niet helemaal terug te dimmen. Aangegeven de... 6 Led inbouwspots met trafo en dimmer gekocht. Als je de spots helemaal terug dimt gaan ze flikkeren. Klacht aangekaart. Kreeg de opmerking de spots niet helemaal terug te dimmen. Aangegeven de zending te retourneren. Toen werd me aangeboden om nieuwe drivers te leveren. Besloten om 5 spots retour te sturen. Alles werd niet terugbetaald omdat de veertjes eraf waren. Deze flauwekul heeft me circa € 35,00 gekost. Conclusie: het is geen prettig zaken doen met iemand die denkt alles te weten. Ik heb een andere set gekocht die er veel beter uitziet een vijfde van de prijs is. Koop hier nooit meer iets!!!!

Denk mee met de klant en denk zelf niet dat je "God" bent! Zeer onprettig klantcontact.

Reactie Verlichtingkopen.nl:

Beste M. Berkel,
Beste M. Berkel,
Deze reactie is niet helemaal terrecht, wij hebben u een alternatief aangeboden. Ik heb u aangeboden om een ander type driver te sturen waarmee alle problemen waren opgelost, uiteraard geheel kosteloos. U wilde het persee terugsturen, dat vinden wij dan uiteraard ook prima maar als we dan vervolgens alles verknipt retourkrijgen dan kunt u ook niet verwachten dat u het complete aankoopbedrag retour krijgt. Als wij het probleem niet konden oplossen hadden we het zonder problemen retour genomen, verknipt of niet maar u wilde niet eens de moeite nemen...

ucgoz

Vrij goed goede service.