Cindy Vanhauw

Mijn eerste ervaring was super

Beschrijf hier uw ervaring

de dienstverlening is super en de levering was echt heel snel

Hendrix Els

(Bewerkt)

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de gellak. Ook de levertijd was top. De kleuren komen wel niet overeen met wat ik zag op de site en bovendien is er zelfs 1 potje met als vervaldatum... Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de gellak. Ook de levertijd was top. De kleuren komen wel niet overeen met wat ik zag op de site en bovendien is er zelfs 1 potje met als vervaldatum november 2018

Beschrijf hier uw ervaring

Alles is zeer professioneel opgelost!
Ik ben zeer tevreden

Imre bosch

Uitstekend snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

En leuk het cadeautje dank u hiervoor

Lisa

Perfecte levering en goede kwaliteit van producten

Goede levering

Fien

Goed.
Het is soms niet zo duidelijk hoe de kleuren van de gellak er in het echt zullen uitzien.

Goed.
Jammer dat bij de actie waarbij je drie gellaks kan kopen niet alle kleuren mogelijk zijn.

Chantal Wissink

Nu al 3 keer iets besteld via jullie en telkens dik tevreden. Snelle service, goed verpakt, compleet en in goede staat.

Shauni

Goede producten !

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelling was er heel snel heb maar een dag of 2 moeten wachte ! En het zijn goede producten

Roos

Ik heb bij meerdere nagelgroothandels besteld en dit is een goedkope en goeie groothandel. de tips voor de nagelverlenging zijn heel goed voor een goeie prijs. Het zou geweldig zijn als jullie ook... Ik heb bij meerdere nagelgroothandels besteld en dit is een goedkope en goeie groothandel. de tips voor de nagelverlenging zijn heel goed voor een goeie prijs. Het zou geweldig zijn als jullie ook gewoon naturel tip navulzakjes hadden dat zou fijn zijn. De acryl blijft gewoon goed zitten als je weet hoe je het moet zetten en de acrylkwasten zijn ook goed.

Rani Van Molle

De leveringen worden optijd geleverd en de bestelling is altijd volledig.

Beschrijf hier uw ervaring

De producten werken heel goed en zijn leuk om mee te werken.

Morgane Dupont

Top!❣️