Ilke Vc

Heel tevreden

Natascha

Supersnelle levering!

MM Luna Consultancy

Snel geleverd en goede producten

Peters

Netjes, overzichtelijk. Goede prijs/kwaliteit

Snelle correcte levering

Hanny

Eerste keer dat ik bij Veronica bestelde ben zeer positief hoe het is afgehandeld.
Van het begin bij bestelling tot dat het product geleverd is.

Beschrijf hier uw ervaring

Sterk punt vindt ik dat ook zij de bestelling in de gaten houden tot het is afgeleverd.

Christa de Jong

Mijn ervaring met Veronica Nail Product is erg goed .

Beschrijf hier uw ervaring

De levering is super snel , alles prima verpakt helemaal top?

Marjanne

Goed en goedkoop

Nee prettig

Angela

Fijn product wordt niet te snel hard fijn om mee te werken toppy

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd zonder lekkage goed verpakt en erg fijn om mee te werken zeker aantebevelen

Daniëlla van der Meer

Snelle service, leuk contact (want er ging iets mis met de levering buiten hun schuld om). Goed opgelost en ik ben super blij met de producten die ik heb besteld. De producten zien er ook leuk uit... Snelle service, leuk contact (want er ging iets mis met de levering buiten hun schuld om). Goed opgelost en ik ben super blij met de producten die ik heb besteld. De producten zien er ook leuk uit en passen mooi bij elkaar. De volgende bestelling staat alweer klaar?

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, goed en vriendelijk.

wendy quick

Werkt heel goed.
Werkt heel goed.
alleen spijtig van het gratis cadeautje eerst kon ik een bauwe gel krijgen maar ik was nog iets vergeten toen ik daarna ging afrekenen moest ik opnieuw mijn gratis product kiezen en kon ik die niet meer krijgen.
heel tevreden snelle levering

snelle levering