Sabrina

Prima producten!

Netjes opgestuurd gekregen!

Silke

1ste keer iets besteld
Alles klopte en een zeer snelle levering

Danine Heirbrandt

Zeer snelle levering en correcte afhandeling

Beschrijf hier uw ervaring

Volgende dag geleverd, goede info en goede producten

Tornij

Fijne ervaring met dit bedrijf. Mogelijkheden tot directe communicatie. En duidelijkheid over de verzending die erg snel is.

Beschrijf hier uw ervaring

Een opvallend sterk punt van dit bedrijf is de snelle verzending.
Een bestelling gedaan en de volgende dag had ik het in huis.

Annoniem

Prijzig!

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Goede middag mevrouw Ahmedova,

Goede middag mevrouw Ahmedova,

Bedankt voor uw beoordeling! We waarderen zeer, dat u de tijd en moeite hebt genomen om onze producten en diensten te beoordelen. Uw beoordeling is dan ook net onder onze aandacht gebracht. We pakken dergelijke laag scorende beoordelingen altijd graag op om met beter te kunnen doen;-).
Na het lezen van uw beoordeling concluderen we dat u niet tevreden bent over de prijs van het door u aangekocht product. Uw algemene beoordeling met cijfer 5 presteert dan ook erg laag onder onze kwaliteitsniveau en beoordelingsgemiddelde van 9,5.
Daarom hebben we uw bestelling erbij genomen en zien, dat het door u aangekocht product een prijs kent van 4,98 € en dit een zee scherp geprijsd product betreft. Helaas is voor ons niet duidelijk of u de prijs-kwaliteitsverhouding voor dit product niet vindt passen en onze poging om met u in contact te komen, heeft geen resultaat opgeleverd.
Wel zien we dat u inmiddels een tweede bestelling heeft geplaatst voor een product uit dezelfde productcategorie.
Aangezien we geen antwoord van u hebben mogen ontvangen, kunnen we dan ook niet beoordelen welke oplossing in deze kwestie het meest passend is.
Mocht u een voorkeur hebben voor een oplossing dan horen we het ook graag!
We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst. Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Coenders

Nog geen ervaring dit was/is de eerste keer dat ik hier productie heb besteld en de eerste keer dat ik het ga gebruiken

rvg

Heel tevreden van de bestelling en producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede gellak, ik zou het iedereen aanbevelen die thuis wil proberen om het zelf te doen.

Mw. Ml. Kromodimedjo

Voor het eerst bij Veronicanailproducts besteld, goede service, gelijk de volgende dag ontvangen.

Beschrijf hier uw ervaring

Klantgericht goed bezig en spullen zijn goed aangekomen en goed verpakt.

Loes

Werkt heel goed! Makkelijk voor een beginner

Sharon Schouten de Jel

Erg goede verzending, kwam snel en goed verpakt aan.

Beschrijf hier uw ervaring

Tijdens mijn bestelling, kreeg ik er gratis nagellijm bij. Ook was mijn bestelling goed ingepakt.