sigrid

Heel vlugge levering

Wijkstra

Tevreden, maar ook teleurgesteld.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer snelle levering en keurige communicatie rondom de bestelling. Erg teleurgesteld over de bijgeleverde accessoire die over datum was. Dit is geen reclame voor jullie eigen producten!

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Goede morgen heer Wijkstra,
Bedankt voor uw beoordeling, we gebruiken uw beoordeling om onze producten en diensten te blijven verbeteren!
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben we zowel...
Goede morgen heer Wijkstra,
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben we zowel per email en als telefonisch met u contact opgenomen.
Hierbij hebben we exact aangegeven wat het verschil is tussen de expiratiedatum en het batchnummer. Ondanks uw uitgesproken tevredenheid na onze toelichting, heeft u geen gebruikt gemaakt van de gelegenheid uw beoordeling aan te passen.
Dat betreuren we uiteraard.
We concluderen dan ook dat uw bestelling correct is verwerkt en u met de geleverde producten aan de slag kunt.
We vinden het belangrijk, dat onze klanten tevreden zijn en zijn u graag van dienst. Twijfel nooit om contact met ons op te nemen als u vragen heeft. U kunt altijd rekenen op een snel, informatief en helpend antwoord van ons team.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

Ingrid

Mooie roze croco manicure koffer/trolley besteld. Keurig en stevig ingepakt binnen gekregen.
Hij is mooi en fijn om in te delen.
Heel blij mee.

Beschrijf hier uw ervaring

Goed en stevig verzonden en binnen gekregen.

wendy van meerendonck

Producten werken prima

Sharon

Eerste keer besteld, volgende dag geleverd. Was ook heel goed verpakt. Bedankt veronica nails

Nails nails nails

Hele leuke nieuwe nail art spulletjes, een bestelling gedaan, best laat. Maar de volgende dag al geleverd met een kadootje erbij. Top service

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke mensen aan de tel, en een supersnelle levering.

Lotte

Fijn product, snel geleverd!

Snel geleverd

Verolien Claes

Topproducten! Ga er zeker nog eens bestellen.

Snelle levering!