Esther Klappe

Mijn bestelling, de starter set PREMIUM, een dag na bestellen al in huis. Super blij mee! Ook het zelf uitgezochte cadeau is ontzettend leuk om te mogen uitzoeken bij het plaatsen van je... Mijn bestelling, de starter set PREMIUM, een dag na bestellen al in huis. Super blij mee! Ook het zelf uitgezochte cadeau is ontzettend leuk om te mogen uitzoeken bij het plaatsen van je bestelling. Tot nu toe ben ik erg tevreden met het resultaat en ook de uitleg die wordt meegegeven is super helder. Het uiteindelijk plaatsen van de bestelling heeft iets langer geduurd omdat ik niet goed begreep wat de juiste keuze qua lamp en nagellak was. Bij de keuze 'Kleur UV Lamp' is het mogelijk te kiezen tussen:
- UV Nageldroger
- UV Nagellamp
- UV Nagel lamp
- UV Gel lamp
- Gel lamp
- Nagel lamp
- Nageldroger

Wat exact het verschil is tussen deze lampen is mij niet duidelijk bij het zien van de omschrijving. Ook had ik niet verwacht deze keuze te moeten maken aangezien het hier alleen om de kleur zou gaan. Uiteindelijk gekozen voor de Nageldroger zwart met het idee dat dit een LED lamp zou zijn en ik begrepen heb dat LED lampen langer mee gaan en de nagellak een korter droogperiode heeft.

Ook bij de kleur nagellak die ik mocht uitzoeken had ik mijn vraagtekens. Wat was de juiste lak voor het pakket dat ik gekozen had. Ik kon namelijk kiezen tussen de volgende soorten lak:
- Gellak
- Gel nagellak
- Gelnagellak
- Gel polish
- UV nagellak
- Gel lac
- Gel lak
- Gelpolish

Uiteindelijk gekozen voor de Gel lac en wat blijkt de juiste keuze want alles zit nog naar tevredenheid op mijn nagels en ik kan niet wachten om mijn volgende bestelling te plaatsen!

Goede kwaliteit
Ruim assortiment

Cindy Van Langenhof

Ik bestelde 2 starterspakketten, 1 acryl, 1 uv gellak. Voor iemand thuis die wat wil aanrommelen zijn deze producten wel ok. Iemand die professioneel aan de slag wil kijkt beter naar iets anders... Ik bestelde 2 starterspakketten, 1 acryl, 1 uv gellak. Voor iemand thuis die wat wil aanrommelen zijn deze producten wel ok. Iemand die professioneel aan de slag wil kijkt beter naar iets anders uit. Prijs/kwaliteit is dit vrij duur. Poeders/monomer zijn zeer basic qua kwaliteit. Penseel is na 2x gebruiken kapot. Het is dan ook geen penseel met natuurlijke haartjes. De base coat was bijna volledig opgesteven en niet te gebruiken. De lak heeft 3 lagen nodig voor een mooi resultaat, wat wel vrij zwaar wordt.De top coat is wel ok. Al bij al zijn deze pakketten niet hun prijs waard.

Niet echt.

Reactie Veronicanailproducts.nl:

Geachte mevrouw Van Langenhof,
We waarderen dat u ons uw ervaring met onze producten laat weten. De wijze waarop dit gebeurt, betreuren we en daarom plaatsen we deze reactie:
In uw...
Geachte mevrouw Van Langenhof,
In uw beoordeling laat u ons weten dat u niet tevreden bent over de beide door u bestelde starterspakketten. Hetgeen uiteraard erg jammer is en we hebben dan ook naar aanleiding van uw beoordeling contact met u opgenomen omtrent de specifieke opmerkingen zoals u vermeldt in uw beoordeling. Helaas hebben we op onze reactie geen antwoord meer ontvangen! Ook hebben we in onze email verwoord, dat indien u gewend bent met een specifiek merk product te werken, dat het niet per direct hoeft te betekenen, dat producten van andere merken niet voldoen! Onze producten zijn degelijk bedoeld voor professioneel gebruik. De door u gemeld opgesteven ' UV Base Coat ' is voor ons ook een nieuwe klacht, waarover we verder geen verdere informatie zoals afbeelding hebben mogen ontvangen. Concluderend hebben we nog niet eerder dergelijke negatieve beoordeling ontvangen. Bovendien heeft u ons in uw email beschuldigd van het omkopen en misleidende reclame door uitsluitend positieve reacties te tonen! Hetgeen wat uiteraard onwaar is en waardoor we ons erg op aangesproken voelen. Doordat u geen antwoord meer geeft op onze inhoudelijk reactie, gaan we ervan uit, dat u verder geen argumenten te melden heeft.
Uiteraard staat wel altijd open voor verdere contact omtrent deze kwestie, waarbij we het 'Acryl penseel ' en de ' UV Base Coat ' graag, uiteraard op onze kosten, retour ontvangen, zodat we deze klacht verder kunnen behandelen.
Op dit moment hebben we alle handvaten, die ons ter beschikking staan, benut. Zonder verdere input van uw zijde kunnen we helaas niets beteken in deze kwestie.
Met vriendelijke groeten,
Team Veronica NAIL-PRODUCTS

C van der Voort

Snelle levering, goed verpakt en nog een kleinigheidje gratis erbij

Snelle levering, goed verpakt en nog een kleinigheidje gratis erbij

Cynthia van Nugteren

Ik ben zeer tevreden over de producten en het bedrijf zelf. Supersnelle levering! Goede producten, alleen de nagelvijlen vind ik erg snel heel kaal worden. Verder werk ik met plezier met de... Ik ben zeer tevreden over de producten en het bedrijf zelf. Supersnelle levering! Goede producten, alleen de nagelvijlen vind ik erg snel heel kaal worden. Verder werk ik met plezier met de producten van veronica en ben trots op het resultaat.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, goed verpakt.

Jolanda

Zeer tevreden en fijn om mee te werken.

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer tevreden ga zeker vaker bestellen

carin

Snel en netjes geleverd

prettige product, werkt handig

Joanne

Goede serive

Snel ontvangst

Leonie Hummel

Via je mobiele device is de website nog niet helemaal makkelijk toegankelijk. Maar op een computer prima en snel.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima, wat ik besteld heb dat komt en ook vlot.

Elly Van den Heuvel

Goede service