8.2/10
8.2/10

Video Reviews

Boy Hubee

Perfect, vlotte en snelle levering

Duidelijk

Gerda

Ik wilde mijn tassen bedrukken voor mijn bedrijf en heb ze gebeld. Ze hadden vertraging maar hebben direct opgepakt en het voor me geregeld, kon de tassen na 3 dagen ophalen heel fijn

Reageren en inzetten voor de klant

Nathan

Mijn product was vertraagd maar kreeg een ander product aangeboden met korting. Fijne service en goed geholpen door Collin van de klantenservice.

Reactie op mail

Levering

Erwin

Altijd snel in huis en fjjne service

Service

niks

Mats

Goede levering en fijne service. Aanrader!

Service en levering

Voorraad van artikelen

J Coppoolse

Bestelling kwam in twee keer dus twee keer op de vervoerder wachten en alle verpakkingen waren gescheurd of open

Duidelijke website

Beter bestellingen verpakken en andere verlader komt in horten en stoten binnen en ze gooien enorm met de pakketten in de bus je hoort ze gewoon gooien als je naar de bus loopt🙄

Hi,
Vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad met de vervoerder. We gaan contact opnemen met ze en vragen hoe het kan dat de verpakkingen open of gescheurd waren. Bedankt voor je review!
^ Klantenservice VerpakkingenXL

Purewol

Slecht

nakomen wat je beloofd

Beste,
Beste,
Vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad. Ik zou graag contact met je willen opnemen om een gepaste oplossing te vinden. Zou je ons een mail willen sturen naar de klantenservice, inclusief je bestelnummer?
^Klantenservice VerpakkingenXL.

Natuurbegrazing de Monden

Buitengewoon slect

kan ik niet ontdekken

Tot tweemaal toe wordt er beloofd te leveren, maar intussen wacht ik nu al twee weken op een betaalde bestelling. Je staat onwijs lang (meer dan een kwartier) in de wacht aan de telefoon en... Tot tweemaal toe wordt er beloofd te leveren, maar intussen wacht ik nu al twee weken op een betaalde bestelling. Je staat onwijs lang (meer dan een kwartier) in de wacht aan de telefoon en vervolgens wordt de verbinding gewoon verbroken. En dat tot driemaal toe!

Wat ook opvalt; volgens het staatje van de reviews zou het een topbedrijf zijn met louter aanbevelingen. Kijk je echter wat verder regent het klachten en slechte beoordelingen, dus het lijkt er sterk op dat de staat van de reviews is gemanipuleerd.

Hi,
Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. We zouden je graag verder willen helpen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Zou je ons een mail kunnen sturen inclusief je bestelnummer?
^ Klantenservice VerpakkingenXL
P.S. We manipuleren de reviews niet, dit zijn bestaande klanten die bij ons een bestelling hebben geplaatst :)

Okker

Erg goede service

Snelle levering, makkelijk contact

Massief kartonnen enveloppen toevoegen (bruin)

Bea Rovers

Koffie Super Snel Verzonden

Goede prijs voor deze koffie!

Niet erbij zetten, dat koffie de volgende werkdag geleverd wordt!
Dit is wel eens anders geweest!!!

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Ik zie dat je de koffie in backorder hebt besteld, er staat dan een levertijd van 5 werkdagen bij dat artikel. Excuses dat dit niet helemaal helder was. Ik zie dat wij uiteindelijk 2 werkdagen na het plaatsen van de bestelling hebben kunnen leveren.
Veel plezier met de bestelling!
^Klantenservice VerpakkingenXL