8.2/10
8.2/10

Video Reviews

Thijs Coquerelle

Eenvoudige website en snelle levering!

Eenvoud siert

Soms blokkeerde de website

Rob Baden

jammer

jammer

4x4 Centrum Ermelo

Goede prijs kwaliteit verhouding

Veel keuze bij dozen, plakrollen met en zonder opdruk

Mijn bestelling (2 soorten dozen) en plaktape met opdruk wordt in 3x verstuurd (prima) Ik betaal vooraf (prima) maar heb (als boekhouder) nog geen factuur dus de betaling wordt even op een... Mijn bestelling (2 soorten dozen) en plaktape met opdruk wordt in 3x verstuurd (prima) Ik betaal vooraf (prima) maar heb (als boekhouder) nog geen factuur dus de betaling wordt even op een (tussen)rekening geparkeerd in afwachting van de factuur. Nu moet ik 3x een factuur boeken en 3x (via memoriaalboeking) afboeken, waarbij ook nog een saldo van de betaling (lang) op die (tussen)rekening staat omdat tape een langere levertijd heeft / factuur veel later komt. Liever direct of vooraf 1 factuur welke dan (per ommegaande) direct betaald kan of moet worden.

Madelon Verhelst

Perfect en correct geleverd.

Snelle levering en duidelijke informatie.

Mandy

Over het algemeen zijn mijn ervaringen goed alleen laatste keer niet zo’n fijne ervaring gehad.

Hebben een ruim assortiment

Wanneer een levering in 2 geleverd wordt, zou het fijn zijn als je ook voor beide leveringen informatie krijgt. En ook als je een email stuurt voor info, dat er gereageerd wordt. De dozen die... Wanneer een levering in 2 geleverd wordt, zou het fijn zijn als je ook voor beide leveringen informatie krijgt. En ook als je een email stuurt voor info, dat er gereageerd wordt. De dozen die besteld zijn, zijn helaas ook niet meer van de kwaliteit die ik gewend was

Batenburg

Ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Duidelijk en overzichtelijk

Caroline

Ruim assortiment en prijs/kwaliteit een aan te raden bedrijf.

Ruim assortiment

Wel er op letten dat de belofte die op de website staat dat je nog x aantal tijd hebt om het product te bestellen en dat het dan dezelfde dag verstuurd wordt, nageleefd kan worden !

Stichting verkeersregelaars

Communicatie

Geen bedrijf

Pakken koffie bonnen besteld

Mooi website

Houdbaarheid producten controleren??
2x koffie bonen waren nog maar even goed??

Murit

The box was delivered broken and torn!

Quick delivery

The box with no protection when delivered