flanders horse event

Niet ok

Reactie Verspreiden.com:

Beste,
Beste,
Door een fout in de webshop kon uw product niet geleverd worden op het moment dat u vroeg. Dat vinden wij vervelend en hebben we u ook laten weten. De oplossingen die we daarvoor aangedragen hebben gaat u niet mee akkoord. Op uw verzoek is de bestelling geannuleerd en uw betaling teruggestort. We zijn uiteraard nog steeds bereid om u van dienst te zijn en u zo goed mogelijk te helpen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.
Trainews Media

Jenda Massage

Bestellen gaat makkelijk

Reactie Verspreiden.com:

Hartelijk dank voor uw reactie! Excuus dat postcode 2161 niet meegenomen werd in de bestelmodule. Die fout gaan we verhelpen in de webshop. We nemen hem uiteraard wel op in de... Hartelijk dank voor uw reactie! Excuus dat postcode 2161 niet meegenomen werd in de bestelmodule. Die fout gaan we verhelpen in de webshop. We nemen hem uiteraard wel op in de huis-aan-huisverspreiding zoals besproken. I.v.m. Bevrijdingsdag was ons kantoor gesloten op 5 mei.

REDS makelaardij

Goed, duidelijk en overzichtelijk

Latenzo Fashion Lifestyle

Regelmatid

CDA Apeldoorn

Fijne en goede service. Flexibel qua planning en de ondersteuning is top. Denken mee in oplossingen.

De krachtwacht

Flyers verspreiden