2059 beoordelingen

2059 Reviews

Goed, al was het onduidelijk hoe ik via het PostNL punt kon bestellen. Het zou helpen om ergens op de site te noteren dat je in de beschrijving kan zetten bij welk postNL punt je het pakket... Goed, al was het onduidelijk hoe ik via het PostNL punt kon bestellen. Het zou helpen om ergens op de site te noteren dat je in de beschrijving kan zetten bij welk postNL punt je het pakket afgeleverd wilt hebben.
Daarnaast vond ik de hoeveelheid inpak materiaal buitengewoon veel. Ik heb de Lotek Classic besteld, deze kwam was in 4 dozen in 1 doos verpakt, zonde van het materiaal. Hier kunnen jullie waarschijnlijk weinig aan doen als verkoper, maar ik dacht, ik meld het toch even ;)

Fijne website

👍🏻

Doen wat afgesproken is

Prima communicatie en snelle levering

oooo

Jessica T.

Ik heb een lotek classic lamp besteld bij Versteeg lichtstudio. Het pakket was boven mijn verwachting erg zorgvuldig en beschermd verpakt. De lamp is van zichzelf vrij fragiel, maar alles zag er top... Ik heb een lotek classic lamp besteld bij Versteeg lichtstudio. Het pakket was boven mijn verwachting erg zorgvuldig en beschermd verpakt. De lamp is van zichzelf vrij fragiel, maar alles zag er top uit (in tegenstelling tot ervaring met andere lampenwinkels met dezelfde lamp). Ik kon hem door de bijgeleverde instructies heel gemakkelijk in elkaar zetten. Het pakket kwam snel binnen. Ik zou zo weer bestellen bij Versteeg :-)

Zorgvuldig. Je voelt en ziet dat er goed wordt omgegaan met klanten.

Beste mevrouw Gerdie Meeuws

Een fijn bedrijf dat et je meedenkt en goed antwoord geeft

goed advies

Mw E. Graauwmans

Komt gemaakte afspraken na

TECO

Zeer vriendelijk en top advies

😀

Prima service, goed product

Goede en vriendelijke klantenservice

Riet

Uitstekend

snelle reactie op mijn mail

Kopen lamp

Prima service