Kwaliteit vertaling

Niet van toepassing

Klantvriendelijk te woord gestaan

Achteraf kunnen betalen en houden aan de overeengekomen leveringsafspraak ( halve dag te laat)

Reactie Vertaalbureau Perfect:

Beste mevr. Visser,
Beste mevr. Visser,
Bedankt voor uw review! Inmiddels zijn de 'verbeterpunten' uitgebreid doorgesproken met u en opgelost. Inmiddels mogen wij alweer de derde opdracht verzorgen voor u. Bedankt voor het vertrouwen!
Team Vertaalbureau Perfect

Dokwerker

Door een te lange levertijd bij een ander bureau gebruik gemaakt van vert. bureau Perfect. Zeer tevreden over hun dienstverlening. In een ultrakorte tijd op het moeilijkste moment in het jaar,... Door een te lange levertijd bij een ander bureau gebruik gemaakt van vert. bureau Perfect. Zeer tevreden over hun dienstverlening. In een ultrakorte tijd op het moeilijkste moment in het jaar, tussen kerst en oud en nieuw, perfecte vertalingen ontvangen. Hulde!

snelheid en kwaliteit vertalingen

Geen verbeterpunten, de prijs is niet de laagste maar snelheid en kwaliteit zijn duidelijk beter.

Prive

Zeer klantvriendelijk

Snelheid

Ga zo door

OliNo Energy BV

Zeer professioneel. Vertaling keurig op tijd met hoge kwaliteit afgeleverd.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?

Zeer duidelijke order flow, professioneel opgezet. Levering keurig op tijd (zelfs rond de feestdagen).

A.C.H. (Ton) Rosmuller, particulier

Ik was blij verrast met de heldere en snelle informatie.
Een onderneming die zijn zaken op orde heeft en die de klant het goede gevoel geeft.

snelheid, helderheid en klantvriendelijk

ga zo door !!

D.W.Izaks

Ik heb een artikel van 3500 woorden laten vertalen, ook als testcase voor een boek dat er achteraan komt. Perfect inderdaad. Dat geldt in de eerste plaats voor de vertaling, zelfs de fouten van de... Ik heb een artikel van 3500 woorden laten vertalen, ook als testcase voor een boek dat er achteraan komt. Perfect inderdaad. Dat geldt in de eerste plaats voor de vertaling, zelfs de fouten van de schrijver worden gecorrigeerd!
Daarbij was de bureauservice van Boy uitstekend, razendsnelle communicatie.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?

uitstekende kwaliteit en snelle service.

Bikker Logistics B.V.

Voor de eerste keer een stuk laten vertalen van het Nederlands naar het Engels. Vertaalbureau Perfect hebben we gevonden via internet.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?

Er is sprake van een hele snelle en duidelijke communicatie. Het gehele proces richting de uiteindelijke order is uitstekend geautomatiseerd en verloopt uiterst vlot.

ShiftNrg

De samenwerking met Vertaalbureau Perfect is als zeer prettig ervaren.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?

Kwalitatief goede vertaling. Zeer snelle levertijd. Heldere communicatie.

Zorgdetail BV

Snelle deskundige service. Precies goed. Op tijd en voor een goede prijs

Communicatie met de klant
Snelheid van werken

Universiteit Gent - Faculteit Recht en Criminologie

Alles verliep heel vlot, we werden goed geïnformeerd, en de kwaliteit van de vertaling was zeer goed.

Wat zijn volgens u de sterke punten van Vertaalbureau Perfect?

Zeer snelle en duidelijke communicatie. Staat open voor suggesties.

Geen.