Verthus

Lauren

Snelle levering van product met aantrekkelijke prijs

Snelle levering, prijs

Linde Ringoot

Super!

Duidelijke info met goede foto

Niets

Meer producten verkopen.

Cathy Durant

Zeker een aanrader

Kwaliteit en snelle levering

Te weinig informatie over het product. Ik kocht de Blooming flamefour cocotte van 3 en 5 L. Liefst had ik ook graag de diameter en hoogte van de kommen zien staan op de website.

Luc Debouck

stockinhoud

geen idee

Eric Vermeulen

Telefonisch contact gehad, zeer goed verlopen.

klantendienst

Johan Gaeremijn

Supersnelle service

snel en gemakkelijke website

Stijn Dossche

Iets besteld die volgende dag geleverd ging zien en 3 weken nadien zelf moeten mailen voor info omdat ik nog niks ontvangen had

...

Stock info op pagina

Reactie Verthus:

Beste Stijn, dank je voor je review. We begrijpen je teleurstelling. We brachten je na je bestelling onmiddellijk op de hoogte dat helaas niet alle stuks op voorraad waren.
Helaas duurde het...
Helaas duurde het drie weken tot we een nieuwe levering kregen van de fabrikant en tot onze spijt leverden ze helaas het foutieve artikel. We zien dat de eerste deellevering reeds in je bezit en we hopen je zo snel mogelijk de nieuwe nalevering toe te sturen! Alvast bedankt voor je geduld. Indien je nog vragen hebt, mag je ons steeds mailen via klantenservice@verthus.be of opbellen 051 650 169. We helpen je graag verder! Klantenservice, Verthus

X

Top!

Snel en vriendelijk

Er zat erg veel plastic bij omdat de doos vrij groot was. Een kleinere verpakking is beter voor het milieu.