Verthus

Marc Du

Powerbank besteld over internet. Snel en correct geleverd.

Correcte informatie. Snelle en perfecte levering.

?

Eerste maal besteld , alles zoals afgesproken , snelle levering

Vermeiren Corneel

Zeer vlotte werking, duidelijke informatie over de bestelling

goede informatie via mail

Natalie Vandepoel

Persoonlijke service: top!

Vicky Vansteenbrugge

Traphekje besteld, heel snel geleverd

Heel vlotte levering

Weinig informatie over product op de website: ik haalde de informatie van een andere website en bestelde bij Vermeersch dankzij snelle levertijd

Reactie Verthus:

Beste klant,
dank je voor je feedback.
Beste klant,
dank je voor je feedback.
Dank je voor de tip! We werken hard aan onze website om zo veel mogelijk info op te plaatsen; we zorgen ervoor dat de info van de traphekjes ook wordt toegevoegd!

Peter Vanvolsem

Eerste ervaring - positief

Mooie producten, snelle verzending en goede service (omdat er een misverstand was over de aankoop (ik dacht de set van het plaatje te hebben gekocht, maar dat bleken 2 aparte artikelen), hebben ze... Mooie producten, snelle verzending en goede service (omdat er een misverstand was over de aankoop (ik dacht de set van het plaatje te hebben gekocht, maar dat bleken 2 aparte artikelen), hebben ze een product nagestuurd en de verzendkosten voor hun rekening genomen. Dat is nog eens service!

Service/klanvriendelijkheid
Snelheid versturen en reageren

Dat afbeelding correspondeert met aan te schaffen product (maar men zou dat al aanpassen)

We zijn heel erg tevreden over de verwerking van onze bestelling.

Van onze bestelling van 21 stuks was maar een voorraad van 6. Jullie hebben alle moeite gedaan om die 21 stuks op tijd te kunnen leveren en dat is ook gelukt!!! Er is zelfs telefonisch contact over... Van onze bestelling van 21 stuks was maar een voorraad van 6. Jullie hebben alle moeite gedaan om die 21 stuks op tijd te kunnen leveren en dat is ook gelukt!!! Er is zelfs telefonisch contact over geweest. We zijn heel blij met jullie manier van leveren en dat verdient een groot compliment!!!

Geen verbeterpunten, onze bestelling is prima verwerk.

Van de Velde Stijn

Ok

Vlugge levering van de bestelde producten. Prima!!