Vesta.nl

Levertijden

Uitstekend

Vriendelijk, deskundig personeel

Jan Blaauw

Vlotte soepele en flexibele behandeling

Vlotte en makkelijke afhandeling

Uitstekende service.

Geen.

Zie verbeterpunten

enthousiaste verkoper

Klacht ingediend over geleverd vervuild matras met gaten erin: twee keer achteraan gebeld voor status follow-up. Niet teruggebeld. Uiteindelijk zelf naar uw vestiging moeten komen om gehoord te... Klacht ingediend over geleverd vervuild matras met gaten erin: twee keer achteraan gebeld voor status follow-up. Niet teruggebeld. Uiteindelijk zelf naar uw vestiging moeten komen om gehoord te worden en aandacht te vragen voor de klacht. Dit verdient absoluut geen schoonheidsprijs!!

Wij zijn onvoorbereid bed met matrassen gaan kopen. De verkoper heeft ons niet geïnformeerd over de verschillende soorten hoezen voor de matrassen.

Reactie Vesta.nl:

Wij danken u voor uw review en nemen uw opmerkingen ter verbetering zeer serieus. Het is altijd vervelend als we een service op een showroommodel niet tijdig kunnen oplossen. Gelukkig zijn dit... Wij danken u voor uw review en nemen uw opmerkingen ter verbetering zeer serieus. Het is altijd vervelend als we een service op een showroommodel niet tijdig kunnen oplossen. Gelukkig zijn dit uitzonderingen!

Prima ervaring met Vesta, je merkt dat het een bedrijf is dat voor kwaliteit gaat.

Anoniempje

Mooie spullen geleverd. Ik hoop dat we er nog lang van kunnen genieten.

Goed geholpen in de winkel door Danielle Winkelman.

Je kunt rustig de produkten bekijken zonder dat je wordt gestoord door de verkopers. De verkopers waren bereid uitgebreid vragen te beantwoorden. Dit heb ik als prettig ervaren.

Ben uitstekend geholpen door dhr. Leonard Brontsema. Naar aanleiding van meegebrachte foto's heeft hij advies en tips gegeven over de inrichting van de woonkamer waar we veel aan gehad hebben. Ik... Ben uitstekend geholpen door dhr. Leonard Brontsema. Naar aanleiding van meegebrachte foto's heeft hij advies en tips gegeven over de inrichting van de woonkamer waar we veel aan gehad hebben. Ik vond het fijn dat hij meedacht.

Heb weer een afspraak gemaakt om e.e.a. nog aan onze woonkamer toe te voegen.

n.v.t.

Kwam per ongelijk in een woonboulevard terecht. ik heb een hekel aan woonboulevards .Maar in deze opzet is het gezellig en leuk. was in geen 15 jaar in een woonboulevard geweest

uitleg over het product dat er verschillende uitvoeringen mogelijk zijn

nee

Marc Braaksma

Dwalend door het grote gebouw zijn wij overal vriendelijk bejegend. Ook toen de aankoop over "sluitingstijd" heen dreigde te lopen bleef het personeel vriendelijk mee werken aan een goede... Dwalend door het grote gebouw zijn wij overal vriendelijk bejegend. Ook toen de aankoop over "sluitingstijd" heen dreigde te lopen bleef het personeel vriendelijk mee werken aan een goede afronding. Niet absoluut noodzakelijke administraties zijn prettig naar een later tijdstip verschoven en achteraf keurig afgerond. Gewoon goed te vertrouwen deze winkel.

Een sterk vertrouwen over en weer en de wil om tot een goede oplossing te komen. Ze maken jouw vraag ook tot hun uitdaging om te matchen. En dat terwijl wij in twee verschillende "filialen" in... Een sterk vertrouwen over en weer en de wil om tot een goede oplossing te komen. Ze maken jouw vraag ook tot hun uitdaging om te matchen. En dat terwijl wij in twee verschillende "filialen" in hetzelfde gebouw totaal verschillende producten kochten. Die gelijke bejegening door de hele winkel heen is een sterk punt.