Vesta.nl

Aantrekkelijke aanbiedingen
7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Aankoop Leolux zitmeubelen, uitstekende adviseur.

Uitstekende adviseur met goed inlevingsvermogen en inbreng.

Goed geholpen. Komt over als flexibel en klantgericht

Heel fijn dat de bezorgdatum 2 dagen van tevoren nog veranderd kon worden.

Wij bestelden een bank voor ons nieuwe huis waar wij pas maanden later in zouden trekken. Het was niet zo handig dat post van Vesta al wel naar het nieuwe huis ging. We hebben er zelf ook niet bij... Wij bestelden een bank voor ons nieuwe huis waar wij pas maanden later in zouden trekken. Het was niet zo handig dat post van Vesta al wel naar het nieuwe huis ging. We hebben er zelf ook niet bij stilgestaa, maar misschien kan Vesta aan klanten vragen of de bevestigingsbrief e.d. naar een ander adres moet dan het bezorgadres.

Mooie bank en stoel gekocht. Uiterst vriendelijke en kundie verkoper.

Service en klantgerichtheid

Levertijden controleren voor doen uitspraak over levertijd

Eduard Zijlstra

Prima voorlichting

Marjon

Met Vesta in haar geheel zelf heb ik goede ervaringen, hoewel mijn mening per winkel wel verschilt. Zo zijn ze bij de ene winkel heel klantvriendelijk, terwijl ze bij de andere winkel je onbeleefd... Met Vesta in haar geheel zelf heb ik goede ervaringen, hoewel mijn mening per winkel wel verschilt. Zo zijn ze bij de ene winkel heel klantvriendelijk, terwijl ze bij de andere winkel je onbeleefd behandelen wanneer je niet direct koopintenties hebt.

Kwalitatief goede en vaak betaalbare spullen en mits je niet op zaterdag naar Vesta gaat, is er altijd iemand om je direct te helpen als je vragen hebt.

De levertijden zijn echt dramatisch. 8 tot 10 weken wachten op een simpele tafel geeft je het idee dat de boom nog gekapt moet worden. Bij een stoel die helemaal naar je wensen moet worden gemaakt,... De levertijden zijn echt dramatisch. 8 tot 10 weken wachten op een simpele tafel geeft je het idee dat de boom nog gekapt moet worden. Bij een stoel die helemaal naar je wensen moet worden gemaakt, snap ik dit nog, maar bij een tafel die alleen maar in de gewenste kleur hoeft te worden gespoten, niet. Hier zou de klant veel meer in tegemoet moeten worden gekomen.

Schikker

Enorm goed geholpen door de verkoper, gaf goeie tips en liet mooie spullen zien. Zeer behulpzaam en niet opdringerig.

Goeie verkopers met kennis van zaken en zeer behulpzaam.

geen.

C vd Werf

Plezierig geholpen!

J.P. de Boer

Zeer goede service, snel en professioneel. Oog voor detail bij adviezen zoals kleur en stijl.

Zeer klantvriendelijk, snelle levering en professionele instelling. Oog voor detail en toepasbaarheid.

Eigenlijk geen. Alles waar wij waarde aan hechten van een verkoper, zoals adviezen, professionele hulp en klantvriendelijkheid waren volop aanwezig. Zeer tevreden dus

p.broer

Prima advies bij aankoop van eetkamertafel!

Prima bezorging, goed service