Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Richard

We zijn super tevreden! Vesta bood ons gratis een interieurdesigner om onze woonkamer te helpen inrichten. Paulette's hulp is van enorme waarde geweest en het eindresultaat is geweldig geworden. De... We zijn super tevreden! Vesta bood ons gratis een interieurdesigner om onze woonkamer te helpen inrichten. Paulette's hulp is van enorme waarde geweest en het eindresultaat is geweldig geworden. De combinatie van design meubelen en vooral het inzicht van de interieur designer kunnen we zeker van harte aanraden!

Grote collectie
Hoge kwaliteit meubelen
Interieurdesigner als extra service

M de Waard de Jong

De manier van helpen heb ik als zeer prettig ervaren, zowel van de verkoper als van de bezorgers.

Ruime keus en uitstekendemedewerkers

Bij het punt garantie zou naar mijn idee de mogelijkheid moeten staan dat je daar nog geen ervaring mee hebt

T. Vegter

Uitstekende ervaring bij de aankoop van meubels en tapijt. Deskundige en vriendelijke advisering over zowel kwaliteit als kleurstellingen. Geen haastklus maar de tijd nemend om te adviseren.... Uitstekende ervaring bij de aankoop van meubels en tapijt. Deskundige en vriendelijke advisering over zowel kwaliteit als kleurstellingen. Geen haastklus maar de tijd nemend om te adviseren. Bezorging verliep ook bijzonder prettig. Vriendelijke en klantgerichte werknemers.

Klantgericht.

Behoud huidige kwaliteit.

De Energiek

Super service en hele goede hulp.

Prima ervaring, zeer prettig geholpen (Leonard Brontsema, vestiging Groningen)

Zeer plezierige geholpen, er werd tijd genomen om uitleg te geven.

Neen! Komen graag weer

Onze ervaring is goed

De service was goed

In een van de stoelen die wij kregen staat een verdikking van het leer. Dit viel binnen de norm. Ik had graag eerder gehoord dat dit kon gebeuren of een soortgelijke stoel in de showroom gezien.

Meedenkende verkoper (L.Brontsema)

nee

nee

Prima producten.

Ruime keus en prettige ondersteuning bij het maken van de juiste keuze.

Geen.

I.Leusink

Veel verschillende winkels, met een leuk aanbod dat met de tijd meegaat.
Veel verschillende winkels, met een leuk aanbod dat met de tijd meegaat.
Bij vt wonen winkel zeer prettige verkoper met duidelijk kennis en inzicht van woninginrichting. Onderscheidde zich van andere verkopers.
Vesta bracht je goed op de hoogte van levertijden etc. Wel kregen we twee keer een brief met levertijden, waarbij in de tweede brief een bezorgweek van twee later werd vermeld. Vonden wij niet zo'n probleem, maar kan me ook voorstellen dat je je erg verheugd op je meubels.

Zeer prettige verkoop bij vt wonen winkel van Vesta. Verkoper gaf nieuwe inzichten, dacht enthousiast mee en gaf individuele aandacht.

Geen tot weinig informatie over onderhouden van de meubels. Bedacht me dit ook pas toen de meubels er stonden. Maar had graag willen weten hoe de leren stoel het beste te kunnen onderhouden.

Reactie Vesta.nl:

Geachte mevrouw Leusink.
Bedankt voor uw review en de tip! We gaan nog even contact met u opnemen over het onderhouden van uw meubelen.
Vesta Groningen

Christine Brons BV

Ik heb uitsluitend ervaring met het VT wonen gedeelte.
Service en aanpak zijn daar uitstekend.

Sterke persoonlijke benadering bij het VT wonen gedeelte

`Designers Guild opnemen in de collectie