Vesta.nl

Informatie voorziening
Levertijden

cees

Uitstekende service !!

beschadigde voet van stolp, direct verholpen

stickers van het bedrijf zijn nogal agressief om er af te halen, deze voortaan op een neutrale plaats plakken.

Benjamins

Mijn recente ervaring is zeer positief. Vesta heeft mijn melding serieus opgepakt en alles in het werk gesteld om tot een goed eindresultaat te komen. Er is veelvuldig overlegd. De contacten liepen... Mijn recente ervaring is zeer positief. Vesta heeft mijn melding serieus opgepakt en alles in het werk gesteld om tot een goed eindresultaat te komen. Er is veelvuldig overlegd. De contacten liepen plezierig. De medewerker van Vesta die bij mij thuis kwam handelde zeer correct. Prima serviceverlening.

Klanttevredenheid staat centraal.
Uiterst correcte bejegening.
Meedenkend en oplossingsgericht.
Goed inlevingsvermogen.

Het koste enige tijd om telefonisch in contact te komen en te blijven. Eerder gebruik maken van e-mail dan wel 06-nummers uitwisselen tussen Vesta en klant kan een vlot verloop bespoedigen.

Ronald nieuwenhuis

Goed geholpen bij keuze/selectie meubels.

Goed geholpen bij keuze/selectie meubels.

In vroeger stadium Helderheid over kortingen wel of niet.
Proberen de levertijden omlaag te krijgen.

Dankzij de uitstekende service en kennis van Dhr Mulder gekozen voor Vesta. Was hij er niet geweest, dan waren we ergens anders beland!

De verkoper (Dhr Mulder) was zeer geschikt. Erg klantvriendelijk, inlevingsvermogen, denkt mee met de klant en is zeer deskundig. Zijn dienstverlening is uitstekend - een voorbeeld voor anderen!... De verkoper (Dhr Mulder) was zeer geschikt. Erg klantvriendelijk, inlevingsvermogen, denkt mee met de klant en is zeer deskundig. Zijn dienstverlening is uitstekend - een voorbeeld voor anderen! Bezorgers zijn ook vriendelijk en correct.

Niet al het personeel is even vriendelijk en kundig. Voorafgaand aan de koop meerdere keren in de winkel geweest, enkele verkopers zelfs nors en onverschillig. Ook telefonisch (nav levering) erg... Niet al het personeel is even vriendelijk en kundig. Voorafgaand aan de koop meerdere keren in de winkel geweest, enkele verkopers zelfs nors en onverschillig. Ook telefonisch (nav levering) erg warrig en niet heel praktisch geholpen. De klant zelf een ordernummer op laten zoeken als er meerdere dingen besteld zijn is niet erg klantgericht. Daar valt echt nog winst te behalen!

Ronald

Super

top

ga zo door

Wij waren opzoek naar een betaalbare hoekbank en vonden hem bij Vesta. Prima geholpen in de winkel en snel thuis geleverd. Bezorgers hebben hem volledig geinstalleerd op zijn plek gezet zodat we er... Wij waren opzoek naar een betaalbare hoekbank en vonden hem bij Vesta. Prima geholpen in de winkel en snel thuis geleverd. Bezorgers hebben hem volledig geinstalleerd op zijn plek gezet zodat we er direct van konden genieten!

Service in de winkel en van de bezorgers!