Vesta.nl

Levertijden

Joukje

Prettig advies door Geerke

W. Nauta

Veel profijt gehad van een Vesta adviseur! Zij is leuk en inspirerend omgegaan met onze begin vraag ons interieur een nieuwe “boost” te geven. We hebben daar veel aan gehad.

Zie boven

Geen opmerkingen

L.Post

Goed en uitgebreid geholpen

Mooie spullen bij 4x Stoer en fijne hulp van Leonard

Roelof Kortstra

Correcte en goede levering en montage. Een uitstekende ervaren en vriendelijke verkoper. Erg prettig.

Ervaren prettig personeel, met goede dienstverlening

Neen, tot nu toe alles naar wens. Ben al erg lang klant!

Marc Beijdorff

Uitstekend

persoonlijke aandacht

niet zo snel op te noemen

Baukje de Haan

Top... Top service

Goede interieuradviseurs en mooie collectie

Jacqueline Pot

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe bank en nadien bij ons thuis met een interieur kleur-advies zijn wij uitstekend geholpen door Geerke Ritzema. Een zeer betrokken en vakbekwame interieur-coach!... Tijdens het uitzoeken van een nieuwe bank en nadien bij ons thuis met een interieur kleur-advies zijn wij uitstekend geholpen door Geerke Ritzema. Een zeer betrokken en vakbekwame interieur-coach! Ook het contact met de medewerkers van de planning en de bezorging was uitstekend.

Ruim aanbod, uitstekend advies en goede communicatie

Susan Scheeren

We hebben jaren geleden al kunnen genieten van prachtige ontwerpen van Vesta voor onze woonkamer en een logeerkamer. Nu wilden we ons huis weer een beetje opfrissen en Geerke Ritzema heeft ons... We hebben jaren geleden al kunnen genieten van prachtige ontwerpen van Vesta voor onze woonkamer en een logeerkamer. Nu wilden we ons huis weer een beetje opfrissen en Geerke Ritzema heeft ons uitstekend begeleid, er zijn nu al wat veranderingen zichtbaar en we kijken naar het eindresultaat uit.

Samen met Geerke kunnen we nieuwe visies aangaan en een vloerkleed dat we toen hadden aangeschaft nu weer in verschillende ruimtes een nieuw gezicht geven. Sterke punten zijn de prachtige kleur... Samen met Geerke kunnen we nieuwe visies aangaan en een vloerkleed dat we toen hadden aangeschaft nu weer in verschillende ruimtes een nieuw gezicht geven. Sterke punten zijn de prachtige kleur adviezen, sommige combinaties zullen we zelf nooit hebben kunnen bedacht.

Bos

Goed en betrouwbaar

meedenken en inschatting van de klant

Er is voor ons in elk geval 1 monteur die we niet graag weer willen.

Rinke Bolster

We komen graag bij de vesta want ze hebben bijna altijd wat we zoeken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en ze denken altijd met je mee, zonder je op te jagen.

Heel breed assortiment, kundig personeel en gezellige sfeer.