Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

J. van Rijn

Breed aanbod, goede kwaliteit en vriendelijke, professionele hulp en service van Geerke Ritzema

Ik kan niks bedenken

Jacoliene Maat

Professioneel en goede communicatie.

goede communicatie
gordijnen vakkundig geadviseerd en opgehangen
de personal shopper beviel goed

je verdwaalt wel een beetje. Misschien is een guide om een bepaald product uit te zoeken wel handig

Marcel

Zeer positief

Goede begeleiding

Sylvia Akkerman

Prima.

Nadat ik eerst beneden had rondgekeken en met iemand gesproken had die zei dat ik maar rond moest kijken ben ik naar boven gegaan en daar kwam Ronald Mulder naar me toe aan wie ik vertelde wat ik... Nadat ik eerst beneden had rondgekeken en met iemand gesproken had die zei dat ik maar rond moest kijken ben ik naar boven gegaan en daar kwam Ronald Mulder naar me toe aan wie ik vertelde wat ik zocht en hij leidde me naar de stoel en voetenbank die ik heb gekocht. Ik hoefde niet verder te kijken. Een bedrijf is uiteindelijk net zo goed als zijn personeel.

De eerste man had er kennelijk niets van begrepen.

Oosterveld/Niezing

Stylist Geerke Ritzema

Martijn Wieringa

Zeer vakkundig geholpen door Oene Abe.... Oene heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Komt afspraken na... weet waar hij het over heeft en is prettig in de... Zeer vakkundig geholpen door Oene Abe.... Oene heeft mij uitstekend geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Komt afspraken na... weet waar hij het over heeft en is prettig in de omgang. Dit soort verkopers zie je tegenwoordig niet veel meer....

Komt afspraken na. Vriendelijke nette monteurs.

Kajuiter

Prima, komen afspraken na. behulpzaam in het maken van een keus.

Er zat een redelijk korting op de stoelen ook werd de prijs afgerond naar beneden.

Lange leertijden verkorten

Lianne van den Berg

Leonard nam echt de tijd voor ons, heeft goed meegedacht en gaf fantastische tips. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk! We hebben ons hele nieuwe interieur bij 4x stoer gekocht. Toen we niet... Leonard nam echt de tijd voor ons, heeft goed meegedacht en gaf fantastische tips. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk! We hebben ons hele nieuwe interieur bij 4x stoer gekocht. Toen we niet tevreden waren over de tafel, kwam hij bij ons thuis kijken en kwamen we snel tot een oplossing. Superfijn!

Leonard! Goed advies, zonder ons opgejaagd te voelen. Het is gewoon gezellig in de winkel.

De tafel die we ontvingen was totaal anders dan in de winkel. Zou dit wel aankaarten bij de leverancier, het verschil was echt te groot.

Martijn

Zeer prettig geholpen, mooie spullen

De verkoper was uitstekend

Pieterman

Klantvriendelijkheid goed, goed geholpen, fijne communicatie

Klantvriendelijk