Vesta.nl

Aantrekkelijke aanbiedingen
7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Prettige winkel, kundig personeel, mooi gestyled

Ruime keuze, met name veel waardering voor advies van bert postma

T. Vries de

De service was prima, goede voorlichting en afhandeling

Goed assortiment en keuze mogelijkheid

Geen idee

Donn Dobma

Ervaringen met Vesta zijn prima. We zijn goed geholpen en geadviseerd.

Er wordt goed meegedacht, advies is prima en afhandeling van order ook. In eerste instantie ging ons tafelblad scheuren, deze wordt zonder problemen omgewisseld voor een ander blad.

De bezorging wordt niet in overleg gedaan. Er wordt door Vesta een datum gepland en dit wordt per brief/mail aangegeven op een manier die niet heel klantvriendelijk overkomt.

Anita Aalders

Vriendelijk en goed advies

Tiny

Zeer betrokken bij de wens van de klant. Besteed aandacht en dan speelt tijd geen rol, erg prettig.

Ja. De interieuradviseur denkt mee en komt met opbouwende ideeƫn. Hij tekent plattegronden van eventueel te aankopen van kasten e.d. Hij mailt ook desnoods, zeer prettig.

Geen verbeterpunten

Bas Mulder

Voor onze nieuwe woonruimte hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Vesta. Daarnaast hebben we een groot gedeelte van ons interieur bij Vesta besteld. Over de algehele linie zijn wij meer... Voor onze nieuwe woonruimte hebben wij gebruik gemaakt van de expertise van Vesta. Daarnaast hebben we een groot gedeelte van ons interieur bij Vesta besteld. Over de algehele linie zijn wij meer dan tevreden over Vesta. Vooral de persoonlijke betrokkenheid van Danielle is hierop van invloed geweest.

De medewerkers van Vesta denken met je mee. In de winkel, maar ook online, is een uitgebreide collectie te vinden, waarbij Vesta ook op de prijs concurrerend is. Vanaf het eerste moment dat wij bij... De medewerkers van Vesta denken met je mee. In de winkel, maar ook online, is een uitgebreide collectie te vinden, waarbij Vesta ook op de prijs concurrerend is. Vanaf het eerste moment dat wij bij Vesta kwamen werd door Danielle, de verkoopster bij 4x Stoer, uitgebreid de tijd genomen om onze wensen door te spreken. Aan de hand van een door haar ontworpen plattegrond heeft zij ons kosteloos van eerste informatie voorzien, terwijl zelf nog geen weet hadden van de mogelijkheden. In dit proces zijn wij goed begeleid.

Vesta heeft een relatief lange levertijd voor de producten, doordat zij afhankelijk zijn van leveranciers. Hierdoor kon het gebeuren dat onze spullen pas laat voorradig waren. Door de persoonlijke... Vesta heeft een relatief lange levertijd voor de producten, doordat zij afhankelijk zijn van leveranciers. Hierdoor kon het gebeuren dat onze spullen pas laat voorradig waren. Door de persoonlijke inmenging van Danielle hadden wij onze spullen alsnog op tijd voor de verhuizing.

Gloria

Prettige ervaring, geduldige uitleg over de diverse merken boxsprings.

Uitvoerige uitleg over de verschillen tussen de boxsprings.

Alles onder 1 dak is handig. Ook goede selectie.

Het is niet heel duidelijk waar de winkels zich bevinden. Meer bordjes zou fijn zijn.

Luuk

Afgelopen jaar flink wat aankopen gedaan bij Vesta: nieuw bed, raambekleding woonkamer/kantoor en nieuwe meubels.
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Simone en Leonard. Uitstekende...
Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Simone en Leonard. Uitstekende service vanaf aankoop tot moment van plaatsen. Absolute aanrader!

Vriendelijk en vakkundig. Niet het gevoel dat je iets opgedrongen wordt.

A. Rosing

en plezierig door Geerke Ritzema door het aankoopproces heen geloodst. We genieten nu elke dag We hebben de afgelopen tijd een paar aankopen gedaan bij Vesta en zijn daarbij zeer deskundig
van al het moois. H en A

- gevoel voor goede combinaties van kleuren.
- huisbezoek.
- duidelijke afspraken