Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

W.Kamminga

Relaxstoel volgens afspraak geleverd. Mankement correct in orde gebracht.

Kwalitatief hoogwaardig assortiment en goede service.

Dure image.

I.h.a. goede kwaliteit en service, en correct personeel.

Stijlvolle meubelen, van goede kwaliteit.
Goede voorlichting.

Een kritiekpuntje m.b.t. de bezorging:
Een kritiekpuntje m.b.t. de bezorging:
Bij mijn bestelling was mij door de verkoopadviseur verteld dat zodra de meubelen bij u binnen waren, ik alsdan met u zou kunnen overleggen over een voor mij geschikte (gezien mijn werktijden) bezorgdatum. Echter, toen dat het geval was, werd ik opgebeld met de mededeling dat de meubels binnen waren en men die meteen de volgende dag zou komen bezorgen! Toen ik daartegen protesteerde en vertelde dat ik die volgende dag beslist naar mijn werk moest, werd mij te verstaan gegeven: "Zo werken wij niet".
Uiteindelijk is het, na veel heen-en-weer-gepraat, goed gekomen, en zijn de meubelen twee weken daarna, op een (voor mij vrije) woensdag, bezorgd, maar het feit dat dit op deze manier moest gaan, verdient geen schoonheidsprijs.

Erg vriendelijk en geweldige service.

Stoelen werden vrijblijvend gebracht om te beoordelen of ze passen in mijn interieur. Koop werd binnen een uur na mijn bezoek aan Vesta gesloten.

We zijn heel blij met het resultaat van onze verbouwing. Het interieur advies van Geerke is hierbij van groot belang geweest. Het feit dat alles onder één dak zit is heel fijn en kun je makkelijk... We zijn heel blij met het resultaat van onze verbouwing. Het interieur advies van Geerke is hierbij van groot belang geweest. Het feit dat alles onder één dak zit is heel fijn en kun je makkelijk alles op elkaar afstemmen.

Men denkt mee en is flexibel zonder verplichtingen.

Nvt

Correct ontvangen en te woord gestaan, er werd geen keus opgedrongen, maar de voors en tegens van de verschillende stoelen werden goed uitgelegd.

C.L

Goede voorlichting

Geen opmerkingen

Ervaring is goed.

afspraken worden goed nagekomen.

Nvt

nvt

nvt

Kees van der Heijden

10 jaar na de inrichting van onze woning in Eelde (indertijd uitstekend geadviseerd door Geerke en Sip) waren wij toe aan een update. Vertrouwen hoefde Vesta (concreet Geerke) niet meer te winnen,... 10 jaar na de inrichting van onze woning in Eelde (indertijd uitstekend geadviseerd door Geerke en Sip) waren wij toe aan een update. Vertrouwen hoefde Vesta (concreet Geerke) niet meer te winnen, het vertrouwen was er al.
Onze woonkamer ziet er weer geweldig uit. Mooie stoelen (Gerard v/d Berg) tijdloos ontwerp en ze zitten voortreffelijk.

Geerke heeft ons niet alleen stoelen verkocht maar zij kijkt breder. Voortreffelijke kleur en inrichtingsadviezen.
Ze leeft zich in en denkt mee vanuit haar vakmanschap. Wij zijn erg tevreden.

Het afleveren van de stoelen dreigde vertraging op te lopen vanwege een misverstand. Door persoonlijk ingrijpen van Geerke werd dit naar tevredenheid opgelost. Eigenlijk moet dit niet nodig zijn.... Het afleveren van de stoelen dreigde vertraging op te lopen vanwege een misverstand. Door persoonlijk ingrijpen van Geerke werd dit naar tevredenheid opgelost. Eigenlijk moet dit niet nodig zijn. Logistiek is geen doel op zich maar moet een toegevoegde waarde zijn in het hele commerciële proces.

G.J. Oosterhuis

Erg positief.

Alle tijd en blijft bij a de klant.!!

????