Vesta.nl

Aantrekkelijke aanbiedingen
7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Prima! Contact gehad met Bert Postma, Bert heeft ons van het begin tot het eind heel goed geholpen ons nieuwe huis in te richten. Verder prima service. We wisten alleen niet dat we onze bank en... Prima! Contact gehad met Bert Postma, Bert heeft ons van het begin tot het eind heel goed geholpen ons nieuwe huis in te richten. Verder prima service. We wisten alleen niet dat we onze bank en tafel zelf in elkaar moesten zetten. Daarnaast zou het fijn zijn dat als er vertraging is van een levering dat er gebeld wordt. Over het algemeen helemaal prima! Wij zijn erg tevreden!

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij een vertraagde levering even bellen. I.p.v. dat wij zelf moesten bellen om het na te vragen.

Akkoord. Afspraken goed nagekomen.

Grave

Zeer prettig geholpen met goede adviezen.

Goede adviezen mogen ontvangen na het aanhoren van onze wensen. Hierdoor kregen wij een vertrouwd gevoel.

Goed advies in de winkel, contact in de tussentijd en ook na levering

De verkooer denkt goed mee over wat past bij onze wens en is eerlijk over de alternatieven

Aan levertijden kun je mogelijk niet zoveel doen, bijna vier week wachten vor het bed daadwerkelijk bezorgd wordt is wel wat lang. Die laatste week extra (vanwege beperkte bezorgmomenten) had... Aan levertijden kun je mogelijk niet zoveel doen, bijna vier week wachten vor het bed daadwerkelijk bezorgd wordt is wel wat lang. Die laatste week extra (vanwege beperkte bezorgmomenten) had misschien wat duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.

Geweldige verkoopster.

Betere informatievoorziening zonder dat je er zelf steeds achteraan moet bellen

Jarno

Goed geadviseerd in de winkel en de levering was snel. De bank was zoals beloofd en van goede kwaliteit.

Goede communicatie
Goede kwaliteit

Positieve ervaring bij de aanschaf van een Artifort bank

Geadviseerd door een deskundige mede werkster en goede service

Harm & Janneke Munneke

We zijn door stylist Geerke Ritzema geadviseerd over de kleurstelling/inrichting/styling van ons nieuwbouwhuis. Dat heeft ze erg creatief gedaan, met verrassende inzichten over de indeling van ons... We zijn door stylist Geerke Ritzema geadviseerd over de kleurstelling/inrichting/styling van ons nieuwbouwhuis. Dat heeft ze erg creatief gedaan, met verrassende inzichten over de indeling van ons huis, gebruik van mooie kleuren, advisering van meubels, raamdecoratie, gordijnen, verlichting. Het was en is een plezier om met Geerke te werken.

Geerke Ritzema was ons directe contact. Zij heeft ons inhoudelijk en creatief geadviseerd, en was absoluut een hele goede raadgever / sparring partner in de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Geerke... Geerke Ritzema was ons directe contact. Zij heeft ons inhoudelijk en creatief geadviseerd, en was absoluut een hele goede raadgever / sparring partner in de inrichting van ons nieuwbouwhuis. Geerke heeft daarnaast een degelijk team om zich heen die haar op diverse manieren ondersteunt.

Door de druk en hectiek van de nieuwbouw was het af en toe nodig om extra op te letten of alles goed kwam, maar dat is uiteindelijk zeker gelukt.

Prettig personeel
deskundig
correct
veel Vesta aankopen in huis staan

vriendelijk personeel
10% korting met UMCG

Plezierig, op tijd en goed geïnstalleerd.