Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Albert

Een mooi bedrijf waarbij het personeel kundig is, heel goed weet waar ze het over hebben, goede informatie en voorlichting geven, en heel goed begrijpen dat verkopen mooi is, maar een tevreden klant... Een mooi bedrijf waarbij het personeel kundig is, heel goed weet waar ze het over hebben, goede informatie en voorlichting geven, en heel goed begrijpen dat verkopen mooi is, maar een tevreden klant nog veel beter.

(Des)kundig personeel
Goede informatie en voorlichting
Bereid tijd voor de klant te nemen
Bereidheid dingen uit te zoeken
Geen manipulatie
Positief klantgericht

Het zou mooi zijn wanneer het mogelijk zou zijn de topproducten die worden aangeboden wat goedkoper aan te bieden :)

!! De luchtverfrissing in de ruimtes en mn op de toiletten is zo...

!! De luchtverfrissing in de ruimtes en mn op de toiletten is zo sterk dat ik daar als astmapatiënt echt last van heb. Misschien kan het iets minder en/of minder zwaar !!

Vakkundig, goede service met enige prijselasticiteit

Goed assortiment. Deskundig, Afspraken nakomen

Bediening neemt de tijd. Lange wachttijden terwijl we al geholpen werden.

Anna Casemier

Zeer positief.
Goed advies van Aukje en beide heren hebben het bed keurig afgeleverd en in elkaar gezet.

Zie boven.

Geen.

Paul

Prettige service, goede collectie

Jannie

Wij zijn geweldig goed geholpen door Doreen. Zij heeft ons advies gegeven mbt ons interieur. Wij hadden foto's mee en zij kon aan de hand daarvan zo aanwijzen waar de knelpunten lagen. Samen hebben... Wij zijn geweldig goed geholpen door Doreen. Zij heeft ons advies gegeven mbt ons interieur. Wij hadden foto's mee en zij kon aan de hand daarvan zo aanwijzen waar de knelpunten lagen. Samen hebben we onze smaak besproken en ook hier kon zij snel aangeven wat in ons interieur nog toegevoegd kon worden zodat we de sfeer kregen die we zo graag wilden. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat Doreen advies gaf wat bij ons paste. Samen zijn we door de winkel gelopen en hebben de meubels uitgezocht. Het staat prachtig in ons huis. De sfeer die we wilden hebben we gekregen. Ons huis is nog niet af. Doreen: we komen terug want we willen niet zonder jouw advies ;)

Matras gekocht bij Auping plaza, prima geholpen

Goede adviezen gekregen

Ik vond de levertijd wel lang

Vriendelijk, professioneel

nee, niet opvallend

ook niet, het is in orde

Goede service

Duidelijke uitleg en service

Prima service en advisering bij de inrichting van onze woonkamer

Afspraken worden goed vastgelegd en nagekomen

snellere levering misschien?

nee