Vesta.nl

7.4/10
Informatie voorziening
Levertijden

Dewi

Wat een geweldig en prettig bedrijf, zonder twijfel de mooiste meubelboulevard het Noorden. Veel keus, ontspannen en prettige sfeer en medewerkers hebben echt verstand van zaken en denken bovendien... Wat een geweldig en prettig bedrijf, zonder twijfel de mooiste meubelboulevard het Noorden. Veel keus, ontspannen en prettige sfeer en medewerkers hebben echt verstand van zaken en denken bovendien goed met je mee. Na aardig wat woonwinkels te hebben bezocht zijn we naar volle tevredenheid bij Vesta geslaagd. Absolute aanrader!

Persoonlijk, ontspannen sfeer, deskundig en prettige mensen die echt met je meedenken. Vesta is één van de weinige zaken waar ze nog begrijpen wat mensen prettig vinden -en vooral waar mensen niet... Persoonlijk, ontspannen sfeer, deskundig en prettige mensen die echt met je meedenken. Vesta is één van de weinige zaken waar ze nog begrijpen wat mensen prettig vinden -en vooral waar mensen niet op zitten te wachten.

Nog groter misschien? :)

J. Abbring

In alles tevreden

informatie
aantr. aanb. n.v.t. trouwens

D. Hofman

Goed, correct, vriendelijke

voorlichting, flexibiliteit door meubels te versjouwen en zo een goed beeld te krijgen.

prijs zou iets scherper mogen

Mooie winkel, vriendelijk personeel

Ruime keuze, veel mogelijk

neen

Vriendelijk en prima voorlichting.

Verstand van zaken over aankoop, prettig en vakkundig geholpen, duidelijke afspraken.

Martin

Na wat teleurstellingen (en net-niet's) bij lokale en andere meubelzaken zijn we uiteindelijk voor de inrichting van onze nieuwe woning naar Vesta gegaan en dat hadden we eerder moeten doen. We... Na wat teleurstellingen (en net-niet's) bij lokale en andere meubelzaken zijn we uiteindelijk voor de inrichting van onze nieuwe woning naar Vesta gegaan en dat hadden we eerder moeten doen. We hadden al een aantal meubels elders gekocht maar de ervaringen m.b.t. levering, kwaliteit en service waren niet om over naar huis te schrijven. Omdat we niet helemaal meer wisten hoe we onze inrichtingspuzzel tot een goed einde konden brengen zijn we door Bert van Vesta geholpen met een maatwerk plan voor onze woonkamer en eethoek, het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen! De prettige en informere sfeer en het persoonlijke contact hebben we ontzettend gewaardeerd. Professionele meedenkers met een visie, wat ons betreft de beste en meest complete woonwinkel van Noord-Nederland.

- Persoonlijk contact met de adviseur (ook 's avonds en in het weekend via WhatsApp)
- Betrokken, Bert van Vesta is bij ons thuis geweest om wat stalen te laten zien en kleurcombinaties te bekijken.
- Hoogwaardige producten
- Zeer ruim aanbod
- Vriendelijke deskundige mensen, prettige en informele sfeer

Geen tips of verbeteringen, alles waar je op hoopt was aanwezig.

doddema

Zeer tevreden over oprechte service van bram vanderspek

bram van der spek en betrokkenheid van het management, ruime keuze en voorselectie die aardig bij onze smaak past + kindervermaak

nee

Niet

Kolthof

We hebben heel goede ervaring met Vesta.
Vooral aan de goede adviezen van Geerke hebben we veel plezier gehad.
We hebben een totaal andere kamer gekregen. Top.

Goed advies en alle tijd voor de klanten

heb geen verbeterpunten

Prima service, doen wat ze zeggen!

Klantvriendelijk!

nvt