Vriendelijke mensen die je woord staan door de telefoon met zeker veel kennis van zaken
Prima verzekering,staan je netjes te woord
Tot nu geen bijzondere ervaringen.
Goed, jammer dat er geen selectie is voor klassieke motoren
Goed. Eventueel contact komt snel tot stand. De digitale online-omgeving werkt erg prettig.
Vetera zal tevreden zijn met mij. Ik ontvang de nota en betaal. Over de andere zaken, omdat ik nog geen beroep omtrent schade heb hoeven doen, heb ik dus geen mening. Hoe te vreden ik na een...Vetera zal tevreden zijn met mij. Ik ontvang de nota en betaal. Over de andere zaken, omdat ik nog geen beroep omtrent schade heb hoeven doen, heb ik dus geen mening. Hoe te vreden ik na een schadegeval zal zijn zal dan pas gaan blijken.
Goede ervaring, nooit geen problemen, prima oldtimerverzekering. Jongens die zelf ook oldtimers hebben en rijden,en weten waar het om gaat. Kom ze altijd wel tegen op een swapmeet of...Goede ervaring, nooit geen problemen, prima oldtimerverzekering. Jongens die zelf ook oldtimers hebben en rijden,en weten waar het om gaat. Kom ze altijd wel tegen op een swapmeet of ander oldtimer festijn,en maken dan altijd een praatje, gewoon super kerels,en heb hetzelfde gevoel bij hun verzekering.