Zeer positief, het is merkbaar dat de mensen van Vetera een andere opstelling kiezen als de gemiddelde verzekeraar. Ze verstaan de specifieke eigenschappen van de doelgroep (oldtimers/liefhebbers)...Zeer positief, het is merkbaar dat de mensen van Vetera een andere opstelling kiezen als de gemiddelde verzekeraar. Ze verstaan de specifieke eigenschappen van de doelgroep (oldtimers/liefhebbers) en dat werkt prettig samen bij vragen of problemen.
Snel en behulpzaam
De schade afhandeling verdient een 10. Zeer snel , duidelijk en helder. Vriendelijke medewerkers
Afhandeling en prijs kwaliteit is uitmuntend. Ik ben al jaren verzekerd bij vetera met heel veel genoegen, de contacten zijn altijd prettig. Ook wanneer er schade is gereden.
Afhandeling en prijs kwaliteit is uitmuntend.
Maassimo
Zeer goed alle "zorgen" zijn uit handen genomen en heb netjes een melding gekregen dat de schade is afgehandeld !!
Snel en goed
Prettig en persoonlijk met één aanspreekpunt die goed helpt een reageert op vragen.
Soepel, maar het geval was ook een eenduidig geval.