Vervoersbedrijf belde netjes om afspraak leveren keuken te maken. Ook heldere communicatie Via-Direct
Enzo
Stapelstoelen Strong besteld voor onze basisschool in Uddel. Degelijke kwaliteit, prima service.
Aspire online solutions
Via Direct heeft ons uitstekend geholpen met de akoestiek binnen onze kantoorruimte. Lange tijd erg veel hinder ondervonden van onze grote open kantoorruimte. Middels diverse akoestische panelen...Via Direct heeft ons uitstekend geholpen met de akoestiek binnen onze kantoorruimte. Lange tijd erg veel hinder ondervonden van onze grote open kantoorruimte. Middels diverse akoestische panelen kunnen we eindelijk op een normale manier converseren.
Leandro
Goede geholpen, was altijd bij ander bedrijf daar slechte service, via direct top!
Gustav Rivet
Goede geholppen met bureau
Rianne
Duimpies omhoog!!!!!!
Mels
Louter positief. Al jaren klant. Bestellen regelmatig lockers helemaal op maat. Worden snel en vakkanundig geholpen.
Gezellig personeel, in voor een grapje. Leuk geholpen met ladekasten
Basha
Communicatie laat te wensen over. Mijn bestelde keuken was ineens van de radar verdwenen. Uiteindelijk bleek hij terug te zijn gestuurd naar de leverancier omdat hij te beschadigd was. Niemand...Communicatie laat te wensen over. Mijn bestelde keuken was ineens van de radar verdwenen. Uiteindelijk bleek hij terug te zijn gestuurd naar de leverancier omdat hij te beschadigd was. Niemand was geïnformeerd. Moest dus langer wachten op mijn keuken. Vet irritant. Kreeg een taart als troost, maar dan kan ik geen week van eten.
Anisa
Ik belde voor een zit-sta bureaus, wist niet dat ze complete kantoren konden inrichten. Uiteindelijk dus alles bij hun besteld, stoelen, bureaus, scheidingswanden en opbergkasten. Handig!