A.H. Fahner

overzichtelijk, groot aanbod

geen idee

Richard Winkelman

Prima geregeld

duidelijke website en snelle levering

niet dat ik weet

J. Broenink

(Bewerkt)

Prima bedrijf alleen moesten ze aeen andere transporteur gebruiken. Er wordt levering binnen 24 uur beloofd dat wordt niet wwargemaakt, wacht als meer dan 4 dagen op de aflevering.

Prettige prijzen

Vervoerder cq transporteur

Mark

Overzichtelijke site en goede kwaliteit

Kwaliteit en vlot geleverd

Alla Verburg

Goede website waarmee je in de puinhopen van computertyperingen toch een passende accu kunt vinden.

Na 1 bestelling heb ik geen verbeterpunten kunnen vinden.

Cornelis van der Rijst

Goede levering

Snelheid

Buurtbusvereniging Rijnwaarden

Snelle Levering en klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid en uitleg aan de telfoon

Miguel Vorstenbos

Goede spullen

Paul Wilhelm

Snelle levering en er was geen verschil te zien tussen origineel en geleverd toetsenbord, paste ook perfect in laptop.

Prima prijs en snel geleverd, goed verpakt dus zonder schade aangekomen.

Alles was eigenlijk prima.

Angelo Figo.

Via Dennis heeft een uitstekende indruk achter gelaten. Nadat ik een oplader had besteld en viadennis het met GLS had opgestuurd bleek GLS een slecht postbezorger. Terwijl het product al vroeg in... Via Dennis heeft een uitstekende indruk achter gelaten. Nadat ik een oplader had besteld en viadennis het met GLS had opgestuurd bleek GLS een slecht postbezorger. Terwijl het product al vroeg in het magazijn van GLS lag lieten ze dit liggen en namen het niet mee om te bezorgen. In de ochtend kreeg ik track en trace dat het diezelfde dag bezorgd zou worden en iets later kreeg ik weer een track en trace dat het pas de volgende dag zou worden bezorgd. Je kan GLS ook niet bereiken, geen telefoon. Viadennis heeft toen een belletje gepleegd en GLS onder druk gezet om het product alsnog dezelfde dag te bezorgen en dit is gelukkig gelukt. Top service van viadennis! Daarna kreeg ik een belletje van viadennis of ik tevreden was, nou en of! Top bedrijf Viadennis!

Dienstverlening en service!