Oscar Niezen / CoHort Consulting

Uitstekend

Duidelijke site, goede helpdesk per telefoon.

Bobojo

Uitstekend

alles

heb ik niet

Frans

Vriendelijk geholpen en goed meegedacht!
Mijn Lenove lapotp werkt al een half jaar zonder batterij, het werkt alleen met de oplader aangesloten en de stekker in het stopcontact.
Bij...
Vriendelijk geholpen en goed meegedacht!
Bij ViaDennis heb ik een vervangende batterij besteld en betaald, Snel geleverd, echter werkt niet. Gebeld met klantenservice, vriendelijke te woord gestaan! Ze hadden nog wat tips en trucs om te testen, echter werkt nog niet. Misschien is de geleverde batterij niet goed? Er wordt zonder mee een nieuwe batterij opgestuurd, ook die bleek niet te weken. Weer contact opgenomen, misschien herkent de laptop de batterij niet. Ze hebben toen een originele Lenovo batterij opgestuurd, maar ook die werkt niet. Waarschijnlijk ligt dit toch aan de laptop zelf!
Ik heb alle drie de batterijen terug gestuurd en hartelijk bedankt voor het vertrouwen en het meedenken. Echt TOP!

Goede klantgerichte service, goed meedenken!

nvt

Fausto de Oliveira Marreiros

Prima laptop adapter snel geleverd

Goede keuze en snelle levering

Nvt

Jayme Race

Wonderful experience - great website!

Easy to order with quick delivery!

Nothing to add

hj van Vuuren

Heel goed

Precies wat we nodig hadden en nog op voorraad ook!

nvt

hip

Goede voorlichting, snelle service, dus tevreden

voldeed aan de verwachting

is prima zoals het is

jan hendrik de wit

Zoals geadverteerd...

Snelle service en duidelijke info!

Geen.

Marcel de Pont

Afgelopen week bij ViaDennis twee vervangende accu's besteld voor 10 jaar oude Toshiba en HP laptops. Levering was binnen een dag en voorzien van duidelijke en nuttige instructies voor installatie... Afgelopen week bij ViaDennis twee vervangende accu's besteld voor 10 jaar oude Toshiba en HP laptops. Levering was binnen een dag en voorzien van duidelijke en nuttige instructies voor installatie en gebruik. Beide accu's hebben inmiddels diverse gebruikscycli ondergaan en voldoen volledig aan de verwachtingen. Dik tevreden, een aanrader wat mij betreft.

Overzichtelijk en compleet product aanbod, duidelijke en to-the-point product beschrijvingen