Bernadet

Zeer tevreden , zeker omdat ik zelf niet zo handig ben met deze dingen . Wat een geduld hebben deze medewerkers ,. Top ! Eeen dikke tien

Ze helpen je goed met het uitzoeken

Lisa

Super!!

ViaDennis heeft oprecht de beste klantenservice. Snelle levering en als niet naar behoren werkt kan je het omwisselen voor een nieuw product wat vervolgens ook snel geleverd wordt. Helemaal top!

Geen, gewoon top!

Naomi

Geweldig zo blij met jullie service! Zo snel!

Goed geholpen via de telefoon.

Mario Vanacker

Service (met name achteraf)

Service via de telefoon. Goed luisteren naar de vraag van de klant en met name of de klant wel/niet weet waar hij/zij over spreekt.

D. van Hierden

Zeer snelle levering zelfs in Corona tijd! Goede service en sneller reacties bij vragen via de mail. Een echte aanrader dus!

snelle levering en reacties.

Charles

Nieuwe battery pack besteld voor mijn Dell laptop

Snelle service

zou ik niet weten

Steef van Trigt

Uitstekend!

Je kan nooit een verkeerde laptop oplader o.i.d kopen, de informatie die deze website geeft is gewoon uitstekend. Ze laten precies in beschrijving weten op welke laptops de 'gekozen' oplader kan. Zo... Je kan nooit een verkeerde laptop oplader o.i.d kopen, de informatie die deze website geeft is gewoon uitstekend. Ze laten precies in beschrijving weten op welke laptops de 'gekozen' oplader kan. Zo heb ik eindelijk zonder stressen of ik wel de juiste zou kopen toch de juiste gekocht!

Geen, gewoon 10/10

Sonja

Geweldig. Vrijdagmiddagom 17.00 uur besteld en zaterdagochtend om 9.00 uur stond de bezorger voor de deur.

Ze doen wat ze zeggen.

Geen min punten.

Peter H.

Supersnelle levering, ik had 2 accu's besteld en beide vervangers waren perfect met een duidelijke omschrijving erbij wat als eerste moest gedaan worden om de levensduur van de accu's te verlengen.... Supersnelle levering, ik had 2 accu's besteld en beide vervangers waren perfect met een duidelijke omschrijving erbij wat als eerste moest gedaan worden om de levensduur van de accu's te verlengen. Top!

Snelle levering, uitstekend productvervangers

Kyle

Nieuwe accu besteld voor mijn laptop. Met iemand van het bedrijf gechat en hij zij dat het normaal vandaag bestelt, morgen geleverd zou zijn maar dat het door corona een dagje langer kon duren. Nu... Nieuwe accu besteld voor mijn laptop. Met iemand van het bedrijf gechat en hij zij dat het normaal vandaag bestelt, morgen geleverd zou zijn maar dat het door corona een dagje langer kon duren. Nu zijn we een week verder en is het nog steeds niet onderweg!

Veel keuze

HOUDEN AAN DE LEVERTIJD