De MuziekCoach

Super! Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag onderdelen van de laptop binnen, gemonteerd en gelijk door kunnen werken.

Ik heb jullie via google gevonden en ben uitermate tevreden! Dat is...

Ik heb jullie via google gevonden en ben uitermate tevreden! Dat is weleens anders ;-)

Snelheid en kwaliteit van de onderdelen.

N.v.t.

De Natuurbalans

Prima service, telefonisch makkelijk bereikbaar en onmiddellijke probleemverhelping met snelle levering!

makkelijk

aanduiden dat een netsnoer ook nodig is bij een adapter (als leek dacht ik daar niet aan)

Agnes

Vanwege covid19 ben ik thuis achter mijn laptop aan de study. En ik zit in een examen periode.
Mijn puppy dacht misschien krijg ik wel wat meer aandacht als ik de oplader kabel gewoon lekker doorbijt..
Dus grote paniek want dingen bestellen heeft op dit moment vaak een veel langere levertijd.
Maar mijn laptop heeft de kans niet gehad om leeg te raken!
Zo fijn dat het zo super snel verzonden is. Ik raad via Dennis aan iedereen aan!!

Binnen 24 uur product binnen gekregen

M. Heim

Recent heb ik twee onderdelen besteld via Viadennis.nl (nieuwe accu en toetsenbord voor mijn ASUS-laptop). De accu was meteen goed maar het door mij gekozen toetsenbord wilde ik ruilen met een... Recent heb ik twee onderdelen besteld via Viadennis.nl (nieuwe accu en toetsenbord voor mijn ASUS-laptop). De accu was meteen goed maar het door mij gekozen toetsenbord wilde ik ruilen met een andere variant. Zonder problemen heb ik deze kunnen ruilen en het heeft me, bovenop de verzendkosten, niets extra's gekost. Helemaal super!

Service, communicatie, betrouwbaarheid en handelingssnelheid

Geert Gybels

Zeer goede service!
Zeer goede service!
Ik had een verkeerd huisnummer doorgegeven voor de levering van een Lenovo adapter, en merkte dit op de dag van de levering. Dus stuurde ik een email om dat uit te leggen, waarop ik een kwartiertje later al antwoord kreeg. De dag nadien werd het pakketje netjes op tijd geleverd op het juiste adres.
Heel erg bedankt!

Geert

Zeer goede communicatie en stiptheid

Keep up the good work ?

AW de Jong

Zeer tevreden over dit bedrijf. Oplader kapot en wat is de goede? Alle details staan beschreven en precies de goede kunnen vinden. Zeer redelijke prijzen en binnen 1 dag een nieuwe oplader. Kon... Zeer tevreden over dit bedrijf. Oplader kapot en wat is de goede? Alle details staan beschreven en precies de goede kunnen vinden. Zeer redelijke prijzen en binnen 1 dag een nieuwe oplader. Kon gewoon doorwerken zonder dat mijn laptop leeg was. Ga hier zeker nog eens terug.

Snelle verzending, informatie

Debbie Huybrichs

Zeer goed geholpen via mail

Snel reactie op mijn mail omtrent mijn pakketje nog niet te hebben.dag nadien was mijn pakketje thuis geleverd. En een leuke leverancier. Toppie dus .

Doe zo verder

Hans Katan

Heel erg service gericht,snel, duidelijk, gewoon zoals ieder bedrijf zou moeten zijn, voorbeeldig dus

Eigenlijk heb ik die al opgenoemd

Ik zou het niet weten

Geurtsen

Snel, professioneel, goede after sales service.

Duidelijke site en makkelijk bijpassende product obv serienummer laptop te vinden.
Itt veel andere webwinkels maakt Via Dennis de belofte van goede after sales waar.

Henriëtte

Lader van de laptop stopte er ineens mee (kwam rook uit!) Meteen een nieuwe besteld en binnen 24 uur was ie er al!!

De snelheid

echt geen