Mijn ervaring met ViaDennis was prettig en professioneel.

Duidelijke productinformatie en overzichtelijk

Marco

Alles keurig netjes volgens afspraak binnen gekregen. Product voldoet aan de verwachtingen. Zal zeker hier nogmaals bestellen.

Duidelijke website met makkelijke zoekfunctie naar onderdelen van een bepaald product

J Dalemans

Zeer snelle en vlotte levering.

Zeer snel geleverd

Reijer Appeldoorn

Super snelle afhandeling en een duidelijk overzicht van de voortgang van de bestelling.

Ja, zie bovenstaande.

Digibeet

Mijn accu was op vrijdag rond 15.45. Ik googelde wat, vond viadennis. Ik belde 5 min en gelijk zei degene aan de telefoon welke batterij ik nodig had. Hij hielp mij door t menu heen!
Ik...
Ik besteld. Zaterdagmiddag 14.00 zat mijn batterij IN DE LAPTOP!
Ongeloofelijk vond ik dat! Top! Een 20

Prima met name communicatie.

Goede website

Arnout

Snelste levering ooit

Uitermate snelle levering

Per mail kreeg ik binnen 24 uur antwoord op mijn vraag, en zoals beloofd had ik de volgende dag het juiste product in huis. Ook het achteraf betalen vind ik erg fijn, en ook dat ging goed!
Ik...
Ik ben dus erg tevreden!

Snelle reactie

Uitstekend service

Snel en efficiënt contact gehad over de juiste laadkabel voor een laptop door gewoon de vraag en enkele foto's vd laptop te sturen. Daags nadien had ik het gevraagde al in huis. En aan een zeer... Snel en efficiënt contact gehad over de juiste laadkabel voor een laptop door gewoon de vraag en enkele foto's vd laptop te sturen. Daags nadien had ik het gevraagde al in huis. En aan een zeer acceptabele prijs.