Pierre Loogman

Heb ViaDennis benaderd met een vraag over een probleem mbt het opladen van mijn laptop en kreeg deskundig advies wat resulteerde dat er een oplader en een accu werden opgestuurd.
Na het...
Na het plaatsen daarvan bleek het nog niet goed te werken en werd de oplader omgeruild voor een orginele (aangeraden door een computer winkel) ook deze deed het niet en de foutmelding bleef, na telefonisch contact werden de spullen opgehaald aan huis door een pakket dienst en het betaalde bedrag binnen 3dagen terug gestort!
Een hele dikke 10 voor ViaDennis van mij!

Goed advies en snelle levering en terug betaling

Sabine

Duidelijke omschrijvingen, kon een snelle keuze maken. Razendsnelle levering en goed op de hoogte gehouden!

Dennis Ordelman

Goed bereikbaar, kennis van zaken aan de telefoon, snelle levering. Top!

Ger Eppinga

Verkeerde Accu besteld gebeld en retour verzonden volgende dag alweer een nieuwe in huis wat een reactie en service
Ger Eppinga

Tjeerd Brand

Goed en snel geleverd, zelfs in het weekend

Correct en snel

Goed.

Snel geleverd, netjes verpakt, goede en correcte informatie op de website.

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Makkelijke afhandeling.

Directe bevestiging via e-mail, snelle levering en erg makkelijke bestelling en betaling.

Iets meer overzichtelijkheid op de site. Veel moeilijke benamingen, maar dat kan aan mij liggen.

Hans F.

Foutieve bestelling werd na enkele mails geaccepteerd voor retour en goede snel geleverd

Sneller reageren op klachten mails