Anna

Zeer goede ervaring

Duidelijke informatie, snelle levering

Patricia

Ik was op zoek naar een specifieke lader voor mijn laptop. Via de leverancier kon ik het niet aanschaffen. Via de helpdesk van viadennis.nl heb ik heel snel het juiste bestelnummer gekregen en heb... Ik was op zoek naar een specifieke lader voor mijn laptop. Via de leverancier kon ik het niet aanschaffen. Via de helpdesk van viadennis.nl heb ik heel snel het juiste bestelnummer gekregen en heb het product bij hun besteld. Omdat ik tijdens de levering niet thuis was, had ik een kaart in de bus. Via internet moest ik opgeven wanneer de levering opnieuw kon plaatsvinden. De link waarop ik moest klikken leidde mij niet naar een soort afspraken kalender. Na wat googelen op de GLS site kon ik wel de afspraak maken. Ik zocht een winkel uit waar mijn pakket kon worden afgehaald. De locatie, route en openingstijden werden vermeld en vond ik super. Al met al blij met mijn aller eerste bestelling bij viadennis.nl.

Snelle reactie op mijn vraag en goede service

Vermelden dat een tweede leveringspoging op een ander adres is.

Vermelden dat een tweede leveringspoging op een ander adres is.

Misschien deed de link naar GLS t bij mij niet goed, maar op de site duidelijk vermelden welke stappen te nemen om t product opnieuw te laten bezorgen. Of t programma zodanig inrichten dat t je automatisch naar de juiste plek leidt.

Quinn

Wat een goed bedrijf en had mijn product snel

Mijn product was er snel

U kunt beter verzend via een andere service want gls is voor de meeste mensen onbekend

Bestelling is correct en snel afgehandeld

Prima service, snelle levering.

Goede uitleg over de produkten op de website, vlotte afhandeling en informatie betreft de aankoop en het proces.

Produkten die binnenkort in het assortiment komen of eruit gaan. Af en toe acties, bv gratis verzenden.

Snel en correct geleverd !

Gewoon goed

Batterij HP laptop

Zeer snel geleverd en goeie kwaliteit

Top geregeld. Binnen 24 uur besteld en geleverd.

Snelle communicatie en levering.

Nee, niet dat ik weet

Aankoop van een laptop accu

Snel en niet duur

men wekte de indruk een vergrote capaciteit van 5200 mA accu te leveren, maar de uitlevering was de de gewone 4400 mA capaciteit

Computersnoer kapot, nieuwe besteld en zeer snel de juiste ontvangen

Duidelijke service en snel