Bink

Verwachtingen waren te hoog gespannen dit had alles te maken met de leveringstijd.
Kon dit ook nu niet makkelijk vinden op de site.
Of eigenlijk niet vinden.

Duidelijkere vermelding van de levertijd. Had ergens zien staan binnen 24 uur in huis. Mijn bestelling geplaats om 19.30.
Dag erna gebeld omdat ik niets ontvangen had. Toen werd er gezegd dat...
Dag erna gebeld omdat ik niets ontvangen had. Toen werd er gezegd dat je voor 18.00 uur besteld moet hebben alleen dan heb je het de volgende dag in huis.
Heb net nog even op de site gekeken maar kon het eigenlijk nergens makkelijk vinden wat de levertijd is.
Dit kan een reden zijn dat ik volgende keer toch gewoon bij bol.com bestel omdat ik daar weet wat ik kan verwachten.
Maar dacht zal eens ergens anders bestellen kijken hoe dat gaat. Stonden zoveel goede reviews op.
Maar was toch teleurgesteld dat de bestelling later binnen kwam dan dat ik zelf dacht

Goede en snelle service. Heel veel producten in het assortiment.

Snelle levering. Duidelijke communicatie.

berkel13

Snelle levering, pakketje al verstuurd voordat ik mijn browser afgesloten had ......

Veel product-specificaties, gemakkelijk om juiste accu te vinden.

Een nette en snelle verzending en alles goed te vinden op site

nvt

nvt

Elvire de Klerk

Accu besteld voor hp laptop.
Zeer snel geleverd.
Laptop draait weer super :-)

W. de Rijk

Prima verzorgden keurig op tijd afgeleverd.

neen

Alex

Ze hebben bijna alles

Producten nog goed koper maken.

Miriam

Een laptop accu gekocht voor mijn zoon zijn laptop
Een laptop accu gekocht voor mijn zoon zijn laptop
Website is overzichtelijk en geeft duidelijke en betrouwbare info. Mijn puberzoon heeft uitgezocht wat hij nodig had, wil wel iets zeggen over het gebruikersgemak. Verder bestelling prima kunnen plaatsen en de volgende dag de accu al in huis. Zoonlief blij en hierdoor een tevreden mamma.

Gebruiksvriendelijke website met duidelijke info

Eddy

Zeer positief. Een zeer snelle en nette afhandeling van mijn order.

De informatie op de website komt goed overeen met de realiteit. Ik had alles netjes en vrij snel binnen!

Nee, de order is prima en zeer netjes verlopen.

Klaas Watermulder

Zeer positief