Gerjo Spans

Goede ervaring

nee

Groot en duidelijk aanbod, snel gevonden wat ik zocht plus snelle levering!
Erg tevreden!

Groot en duidelijk aanbod. Kon met het serienummer bij de hand mijn product snel vinden!

Telefoon maken arnhem

Prima bedrijf, heb zo nu en dan een onderdeel nodig voor een laptop en ViaDennis heeft me nog nooit in de steek gelaten. Snelle levering altijd de dag erna en tot nu toe elke product was perfect.... Prima bedrijf, heb zo nu en dan een onderdeel nodig voor een laptop en ViaDennis heeft me nog nooit in de steek gelaten. Snelle levering altijd de dag erna en tot nu toe elke product was perfect. Zodra ik laptop onderdelen nodig heb eerst kijken of ViaDennis het heeft. Fijn zaken te doen.

Kwaliteit / snelle levering.

site ziet er beetje basic uit, prima overzichtelijk en functioneel dat is het belangrijkste maar wel heel basic.

F.C.Erkelens

Voor het vervangen van de batterij van mijn laptop ben ik zeer voorgelicht welke batterij ik nodig had.
Na het bestellen ben ik goed op de hoogte gehouden met traject van de bestelling.

Snelle levering en goede voorlichting.

geen.

Een snellen behandeling

Neen

Marcel_L

nee alles verliep prima

Cor Ernest

Prima, heb inmiddels meermaals bestellingen geplaatst, die volledig naar tevredenheid werden uitgevoerd.

Uitstekend vindbaar en bereikbaar

ik zie geen verbeterpunten

Heel goed

ja, ik heb gebeld omdat ik twijfelde welk product ik moest kiezen en ben toen zeer correct en fijn te woord gestaan

Herman Zweye

In het weekeinde waarin men (terecht) niet werkzaam is, sprak ik een terugbelverzoek in. Een uur later werd ik al teruggebeld. De adviezen die ik kreeg getuigden van kennis van zaken. Het product... In het weekeinde waarin men (terecht) niet werkzaam is, sprak ik een terugbelverzoek in. Een uur later werd ik al teruggebeld. De adviezen die ik kreeg getuigden van kennis van zaken. Het product dat ik bestelde kreeg ik snel toegestuurd.

De service vond ik buitengewoon.

Neen

Snelle levering en goede producten tegen een scherpe prijs.