vzw de warmoezeniers

Heel goeie service

communicatie, informatie en afhandeling

houden zo

Computerhuisalkmaar

Heel goed ervaring besteld en was mooi op tijd binnen
Ik ken via Dennis heel lange .nog steeds goede service

Op tijd inleveren

Louis Joosen

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Reactie Viadennis.nl:

Bedankt Louis voor uw review namens het hele team ViaDennis.

cor

Beetje ingewikkelde betalingsmogelijkheid maar het product wel aanwezig.

product aanwezig en een aanvaardbare prijs.

goed bezig

Fijn bedrijf, snelle levering

N.v.t.

Claudia Muller

Onze pup had de lader van de laptop aangevreten,waardoor de kabel doormidden was en de laptop niet meer geladen kon worden.Hier een nieuwe lader plus kabel besteld!enorm blij mee,want en snel... Onze pup had de lader van de laptop aangevreten,waardoor de kabel doormidden was en de laptop niet meer geladen kon worden.Hier een nieuwe lader plus kabel besteld!enorm blij mee,want en snel geleverd en het product was juist en de laptop laad gelukkig weer op.

Duidelijke uitleg en eventueel word er nog een product bij aan geboden die je erbij nodig zou kunnen hebben

Niks!prima levering en goed product

Reactie Viadennis.nl:

Bedankt Claudia voor uw review namens het hele team ViaDennis.

C. havermans

Duidelijke website,
uitgebreid aanbod,
scherpe prijzen,
op de andere dag thuis.

Zie 1

anjo

Prima en duidelijke omschrijving en gemakkelijk te vinden op www

Duidelijke artikelen sortering

Reactie Viadennis.nl:

Bedankt voor uw review namens het hele team ViaDennis.

Giulia

Fijne begeleiding. De meneer die ik belde heeft mij veel geleerd. Het ging over een batterij van een oude compaq. Hij vertelde dat op de achterkant van de batterij een nummer zou staan die ik op de... Fijne begeleiding. De meneer die ik belde heeft mij veel geleerd. Het ging over een batterij van een oude compaq. Hij vertelde dat op de achterkant van de batterij een nummer zou staan die ik op de site zou kunnen intikken. Toen kwamen er 3 opties uit. Van deze opties heeft hij me de voor en nadelen uitgelegd. Vragen kon ik stellen. Erg geduldig. Klonk ook als een aantrekkelijke man haha.Levering van ijzersterk en megasnel, top!

serieus niks. Misschien dat die uitleg dat je het nummer kan intikken in de zoekoptie om achter een compettable vervamgende batterij te komen.