Miranda van de Bemt-Vink

Zeer goed bedrijf,had een vraag gesteld omdat ik er geen verstand van had en kreeg de zelfde antwoord.Gelijk besteld en had het de volgende dag zeer goed verpakt in huis.Zeker een aanrader en ook... Zeer goed bedrijf,had een vraag gesteld omdat ik er geen verstand van had en kreeg de zelfde antwoord.Gelijk besteld en had het de volgende dag zeer goed verpakt in huis.Zeker een aanrader en ook keurig netjes en zeer bekwaam antwoord,dit is voor mij zeer belangrijk.

Het verpakken is prima en het verzenden is ook een 10 waard.

Reactie Viadennis.nl:

Bedankt Miranda voor uw review namens het hele team ViaDennis.

Monique Kloosterman

Super service. Kreeg een oplader met kromme pootjes, berichtje gestuurd en nog geen kwartier later werd ik teruggebeld dat ze meteen een nieuwe opstuurden.

Paulo de Almeida

Jammer dat bij de aankoop van een vervangende adapter (voor de Toshiba Satellite L50d-b-1c8 Adapter), bij de nieuwe aangeschafte adapter een andere netsnoer erbij hoort, ipv van dezelfde soort als... Jammer dat bij de aankoop van een vervangende adapter (voor de Toshiba Satellite L50d-b-1c8 Adapter), bij de nieuwe aangeschafte adapter een andere netsnoer erbij hoort, ipv van dezelfde soort als de origineel. Nu moet ik een 3-polig netsnoer nog gaan aanschaffen. Als bedrijven nou écht iets aan duurzaamheid willen doen, kunnen ze hierbij beginnen. Verder prima service en snel geleverd.

Factify

Prettige mensen, goede service. Snel en zakelijk.

Persoonlijke benadering. Snelle zakelijke service.

A.Sbai

Snel service en goed geregeld

goede informatie en bereikbaarheid

A. Akkerman

Heb een (verkeerde) adapter besteld. Die keurig is geleverd maar in gebruik niet blijkt te passen op de laptop

Telefonisch geinformeerd naar de mogelijkheden. Zeer pragmatisch en klantgericht. Heb de verkeerde adapter teruggestuurd en de nieuwe besteld. Het prijsverschil van € 1,- is weggestreept. Telefonisch geinformeerd naar de mogelijkheden. Zeer pragmatisch en klantgericht. Heb de verkeerde adapter teruggestuurd en de nieuwe besteld. Het prijsverschil van € 1,- is weggestreept.

Ook de informatievoorziening via de mail is zeer compleet.

Eigenlijk niet.
Ga zo door

Godfried

Snelle levering uit een bijzonder ruim assortiment tegen een hele scherpe prijs. Absolute aanrader deze online verkoper.

Top assortiment. Ruime keuze!

JPI

2 adapters voor Medion PC's besteld. Prijs/kwaliteit goed. Communicatie kon beter.

Kon het type dat ik zocht niet vinden op de website. Snelle reactie op mijn eerste mail.

Op mijn aanvullende vraag (via 2e mail) is geen reactie gekomen.

Correcte en snelle levering

snelle levering, milieuvriendelijke verpakking