Langes

Prima. Echter, bij de bestelling bleek een onderdeel te ontbreken die we er apart bij moesten kopen. Dat was niet duidelijk aangegeven.

Overzichtelijk

Info bij de producten uitgebreider. Vooral bij producten waarvan je verwacht dat kabels bijvoorbeeld meegeleverd worden.

Prima, snelle levering, goede informatie

Niet opvallend, doen gewoon wat ze moeten doen

Dit soort vragenlijsten zijn voor de consument meer en meer een ergernis. Na elke tandenborstel, gloeilamp of wasknijperset die we online aanschaffen, worden we geacht een enquete of vragenlijst in... Dit soort vragenlijsten zijn voor de consument meer en meer een ergernis. Na elke tandenborstel, gloeilamp of wasknijperset die we online aanschaffen, worden we geacht een enquete of vragenlijst in te vullen. Het kost steeds tijd, en we worden over de streep getrokken met winacties, waarbij ik helaas, na een keer of 835 braaf de lijst invullen, nog steeds geen geluk heb gehad. Bestaan die kadobonnen wel echt?

Johan Algoet

Goede en redelijk snelle levering

Juist en vlug

Kristina C.

Snelle bestelling en zeer snelle levering

Zeer vlotte communicatie

geen opmerkingen

TOP SERVICE, GOED TELEFONISCH ADVIES

GOED TELEFONISCH ADVIES

nee

Michel De Meester

Vlugge levering, redelijke portprijs

Erik S

Prima bedrijf, gevonden wat ik zocht. Opladers werken prima! Levering ook binnen een dag binnen, klasse!

Site oogt wat verouderd, maar zoeken werkt prima. Ook de Google hits waren correct.

De site mag wel iets moderniseren. het oogt wat ouderwets en statisch. Functioneel gezien doet de site wat deze moet doen.

A.v.Krimpen

Geen problemen

Vlotte levering

Godfried

Ruim gesorteerd . Snelle levering.

Het door mij gevraagde artikel was in meerdere varianten / uitvoeringen te bestellen. Echt geweldig aanbod en goede prijs.

Overzichtelijk en duidelijke web-site

Goede adviezen telefonisch