Lian

Duidelijke uitleg over de producten

Tarik

Ik zocht een nieuwe batterij voor mijn HP pavilion 15-n203ed en had daar wat vragen over. Kreeg echt heel snel een reactie, met alle uitleg waar ik om vroeg. Daarop meteen de batterij besteld. Was... Ik zocht een nieuwe batterij voor mijn HP pavilion 15-n203ed en had daar wat vragen over. Kreeg echt heel snel een reactie, met alle uitleg waar ik om vroeg. Daarop meteen de batterij besteld. Was de volgende dag bezorgd. Echt heel erg goed allemaal en lage prijs als je het vergelijkt met andere bedrijven. Maak dit niet vaak mee qua service en kwaliteit.

De service: ze zijn duidelijk, weten waar ze het over hebben of geven me in ieder geval dat gevoel en doen wat ze beloven.

Goede verhouding prijs/kwaliteit. Goede service. Goede bereikbaarheid. Snel geholpen in het magazijn/de winkel.

Communicatie
Prijs
Kwaliteit

Aanpassing factuur. Ik heb ervoor gekozen om het product op te halen en de factuur meldde 'Verzending 0,00 euro' i.p.v. wordt opgehaald. Niet echt belangrijk, maar wellicht dat anderen er dan wel op... Aanpassing factuur. Ik heb ervoor gekozen om het product op te halen en de factuur meldde 'Verzending 0,00 euro' i.p.v. wordt opgehaald. Niet echt belangrijk, maar wellicht dat anderen er dan wel op gaan staan dat het alsnog (en vooral gratis) verzonden wordt, dus meer een tip.

Hickinson

Voor het eerst heb ik iets besteld via Dennis. nl deze site heb ik via de internet gevonden.

Ze waren heel informeren van begint tot eind via mails was ik konstand op de hoogte gebracht van mijn bestelling en het was snel en op tijd geleverd.
Heb tot nu toe deze site aan 3 mensen geadviseerd. Ik geef jullie een 8+

Groetjes
Heel tevreden klant....

Heel snel antwoorden en op de hoogte brengen.

voor 23: uur kon je doorgeven waar je de pakket wow deliver worden. Dat ging even fout.

Goede service en afspraak nagekomen; voor 18.00 uur besteld, volgende dag in huis, perfect.

Komt afspraak na

Ga zo door!

I.A. Verheyden

Nooit eerder bij dit bedrijf besteld. Prima ervaring snel geleverd en goede kwaliteit

Duidelijke website goed te vinden wat je hebben moet en ruime keus voor heel acceptabele prijs

Ben erg tevreden over product en gang van zaken

Vraag gesteld over welke type accu zij mijn zouden aanraden. Keurig en netjes antwoord ontvangen.

Snelle service. Helaas is mijn mac oplader binnen een maand kapot.

Snelle service

Betere producten

Ging eerst mis met de aflevering van de bestelling maar na telefonisch contact met een prima medewerker opgelost!

Sandra

Het assortiment

Misschien bancontact installeren voor de Belgische klanten