8.2/10
8.2/10

(Bewerkt)

Bestellen, snelheid en verwachting allemaal prima! De uitnodiging voor een recensie was onduidelijk en leverde een mindere beoordeling op (wist ook echt niet om welk product het ging). Binne een... Bestellen, snelheid en verwachting allemaal prima! De uitnodiging voor een recensie was onduidelijk en leverde een mindere beoordeling op (wist ook echt niet om welk product het ging). Binne een half uur teruggebeld om alles te corrigeren. Kijk, dat is dan weer een plus!

Maria

Ik heb twee maal een bestelling gedaan , alles voldeed aan de verwachtingen

goed goedkoop en snel

Vlag van Kenia besteld, ervaring is prima bevallen

MC van t Klooster

Positief

Duidelijke informatie, geen verassingen achteraf

Retour gratis

Sarah Merlin

Zeer vriendelijk! Ik had een probleem met betaling, dit is meteen in juiste banen gebracht. Ik had ook mijn bestelling redelijk snel nodig en heb hier geen enkel probleem mee gehad! Nogmaals... Zeer vriendelijk! Ik had een probleem met betaling, dit is meteen in juiste banen gebracht. Ik had ook mijn bestelling redelijk snel nodig en heb hier geen enkel probleem mee gehad! Nogmaals bedankt. Het was een zeer gezellig avond, jullie versiering heeft onze avond volledig af gemaakt!
Mvg

Sarah

Ik ben zeer tevreden! En zal jullie zeker aanraden!

Eventueel een link dat als je moet betalen met overschrijving dat je meteen naar de bank wordt doorgestuurd voor de betaling meteen uit te voeren.

Dit zorgt voor iets minder stress :)...

Dit zorgt voor iets minder stress :)

Maar in het algemeen zeker geen klachten!

Mooi product

Ik kon niet via ideal betalen, dus toen heb ik mijn rekeningnummer gegeven voor een eenmalige machtiging. Later bleek dat de iDEAL-betaling toch was gelukt. Dit was niet gecommuniceerd.

James Clancy

The delivery was late, even though they asked me to choose a LATEST DELIVERY DATE. I wanted my costume in time for Kings Day and it did not arrive until 28 April. 2 days too late.

If you ask for a latest delivery date, then please make sure to deliver by that day or otherwise email to say it will not be delivered. Very sad.